Jump to content

Čakacia doba submariner u AD

pigger
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
před 9 hodinami, tedwine napsal:

kde ak nie secret?

Myslím si že to je úplně jedno, protože například zároveň se mnou se zapsal kamarád na Expy u stejného AD, já už je rok mám a on stále čeká 😬 V tom je právě ta Rolex magie...

Čerstvé zprávy z Prahy:

Carollinum prázdné jak ústa staré ženy, k vidění jen plakáty na zdi. Do pořadníků nezapisují, snad až koncem ledna. Hodinky na předvedení žádné.
Ten krám by měli zavřít a hodinky už posílat jen do Alza boxů. 
Bechyně je v pohodě, k vidění hodně variací Datejust + mohou předvést aktuálně nevyzvednuté kousky, které čekají na vyzvednutí. Do pořadníku zapisují (samozřejmě jen při osobní návštěvě). Čekací lhůta nejkratší na Datejust s hladkou lunetou. 

Konec hlášení. 

Edited by moco

před 5 hodinami, African napsal:

Myslím si že to je úplně jedno, protože například zároveň se mnou se zapsal kamarád na Expy u stejného AD, já už je rok mám a on stále čeká 😬 V tom je právě ta Rolex magie...

Jj, doslovne cierna magia 😁

před 5 minutami, tedwine napsal:

Jj, doslovne cierna magia 😁

Pokial nemas nadstandartny vztah je to asi o stasti. Ja som si v Sept 2019 po iba 3 tyzdnoch cakania vyzdvihol Polarky u toho isteho Wagnera ako ty ND. Pri tej prilezitosti som pisomne potvrdil zaujem o ND no a nemam ich dodnes... a to som sa im par krat pripomenul.  

před 45 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Pokial nemas nadstandartny vztah je to asi o stasti. Ja som si v Sept 2019 po iba 3 tyzdnoch cakania vyzdvihol Polarky u toho isteho Wagnera ako ty ND. Pri tej prilezitosti som pisomne potvrdil zaujem o ND no a nemam ich dodnes... a to som sa im par krat pripomenul.  

Ja som schytal ND po roku podla mna len koli tomu, ze som tam nedavno kupil asi najdrahsi damsky DJ v historii 😅😅

• 4 weeks later...