Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 27 minutami, shewcza napsal:

Něco ve fullgoldu ideálně s drahokamy. To by mohlo být do čtvrt roku. Čím větší cirkus, tím rychleji na ruce 😉

🤪 to je stejný, jak když chceš párek v rohlíku a v nabídce je jen sedmichodové zážitkové menu :D :D 

Posted

Tak to si asi počkáme ještě hodně dlouho. Já se na Suby zapisoval v dubnu a jeden řekl cca pár měsíců, druhý zase 1-2 roky😀. Snad to nebude ještě dýl, co tak tady čtu.

Posted

Pani uz dlhsiu dobu rozmyslam nad rolexkami otazka znie? Je vobec sanca ich kupi u AD ak nemate kontakty, znamosti? Nie je lepsie ich kupit aj ked za vyssiu cenu z druhej ruky? Ked vidim co sa deje tak zastavam nazor ze aj ked zaplatim vyssiu sumu, som si isty ze aj tak o par rokov na nich neprerobim, alebo sa mylim? Dakujem

Posted
Před hodinou, rudino11 napsal:

Pani uz dlhsiu dobu rozmyslam nad rolexkami otazka znie? Je vobec sanca ich kupi u AD ak nemate kontakty, znamosti? Nie je lepsie ich kupit aj ked za vyssiu cenu z druhej ruky? Ked vidim co sa deje tak zastavam nazor ze aj ked zaplatim vyssiu sumu, som si isty ze aj tak o par rokov na nich neprerobim, alebo sa mylim? Dakujem

Hele kdyz to jsou tvoje vysneny hodinky a tim padem uvazujes v podstate o “zbytecnosti” za dveste hadru, tak je asi fuk jestli das treba o pade vic. Jestli se na to koukas investicne, tak bych byl opatrnej - je to pak jako s kazdou investici a tedy budes verit, ze si to od tebe koupi nekdo jeste za vetsi “nesmysl”. A myslim ze ti prodejci na grey market maji mozna dost stazene pulky - nabidka je siroka a porad se jim to tam vali, jinymi slovy cele to mnozstvi cenove napalenych hodinek nejsou schopni prodat nebo neverejne domluvi uplne jinou cenu. 

Posted
V 27. 11. 2021 v 11:15, xcmaniax napsal:

Hele kdyz to jsou tvoje vysneny hodinky a tim padem uvazujes v podstate o “zbytecnosti” za dveste hadru, tak je asi fuk jestli das treba o pade vic. Jestli se na to koukas investicne, tak bych byl opatrnej - je to pak jako s kazdou investici a tedy budes verit, ze si to od tebe koupi nekdo jeste za vetsi “nesmysl”. A myslim ze ti prodejci na grey market maji mozna dost stazene pulky - nabidka je siroka a porad se jim to tam vali, jinymi slovy cele to mnozstvi cenove napalenych hodinek nejsou schopni prodat nebo neverejne domluvi uplne jinou cenu. 

asi tak nejak to vidim, investicne nad hodinkama, ja osobne vubec nepremyslim, ja sem desne chtel Hulky, nebyla sance je u AD sehnat, tak sem je koupil nejakych xx% nad retail, ale mel sem je do 3dnu.... o tom ze je to dneska discontinued model a cena je 2,5x retail nepremyslim, je to spis shoda nahod, kazdopadne cekat predem nestanovenou dobu, nez me je milostive doda AD s neprehlednym udavanim zbozi? sem impulzivni, nakup ted hned, klidne neco navic, na cekani jim prdim 😜

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na to mám historku z Carollinum: Minulý rok v září (pátek) mi volali, že mají pro mě expy 36mm nachystané a prodavač na mě doslova naléhal, že si je musím nejlépe v pondělí vyzvednou, což jsem nebyl schopen a nechal jsem se ukonejšit (to jsem byl ještě neotrkaný pochtívač R), prodavač řekl, že není problém, že když si je nevyzvednu, tak mě napíše do dalšího kola, a když jim opět model přijde, tak mi budou volat jako prvnímu... doteď nevolali. 

Posted
před 17 minutami, moco napsal:

Na to mám historku z Carollinum: Minulý rok v září (pátek) mi volali, že mají pro mě expy 36mm nachystané a prodavač na mě doslova naléhal, že si je musím nejlépe v pondělí vyzvednou, což jsem nebyl schopen a nechal jsem se ukonejšit (to jsem byl ještě neotrkaný pochtívač R), prodavač řekl, že není problém, že když si je nevyzvednu, tak mě napíše do dalšího kola, a když jim opět model přijde, tak mi budou volat jako prvnímu... doteď nevolali. 

nedodal jsem, ze jsem zapsany u Bechyne. Expy pry celkem chodi a ta fronta pry neni tak strasna, jako u subu a prekvapive i OP. Ale samozrejme co se tyka poctu kusu a poradi v poradniku, tak nesmi ani naznacovat ;)

Posted
před 19 hodinami, steel napsal:

ha ha ha na exp 1 jsem se zapsal pred rokem, prodavac mi rekl, ze o ne neni zajem a budou velmi rychle, hmm myslite, ze je mam? 

ach jo :) Vzhledem k tomu, ze v tehle velikosti je to prece jen trochu jiny zanr nez 39mm, tak jsem celkem veril tomu, ze to hodne lidi v poradniku odreklo. Kazdopadne situace, kdy se zapisete na novy model a behem doby, kdy cekate, se prestane vyrabet, nepotesi.