Murphy97 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 před 3 hodinami, Popelec Hadimrška napsal: U Bechyne jsem si objednal GMT Master pred 4 rokama a dodnes ani tuk. Suby cerny pred rokem a pul a taky nic. Znam par lidi co tam objednali to samy dlouho po me a uz je maj. Zadny waitlisty nefungujou. Bud jim musite strcit neco do kapsy nebo bejt extra sympatickej, jinak si to neumim vysvetlit. Takze tys jim nic nestrcil a navic nejsi sympatickej Kombinace na prd ...(joke)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 V Carollinu čekám na to abych mohl čekat. Asi jsme taky nikomu nikam nic nestrčil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popelec Hadimrška Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 před 50 minutami, Murphy97 napsal: Takze tys jim nic nestrcil a navic nejsi sympatickej Kombinace na prd ...(joke)... To je blbý, co nadělám. V Pařížský sem naopak asi za sympaťáka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popelec Hadimrška Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 před 48 minutami, ragu napsal: V Carollinu čekám na to abych mohl čekat. Asi jsme taky nikomu nikam nic nestrčil. V Pařížský je úroveň vo dost jinší a lepší než na Václaváku. Moje zkušenost teda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Na vedlejším fóru jsou na prodej tyhle RLX 41mm. Full set, nenošené. Myslím že 124 900 PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 před 3 hodinami, Popelec Hadimrška napsal: V Pařížský je úroveň vo dost jinší a lepší než na Václaváku. Moje zkušenost teda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 V Pařížský je úroveň vo dost jinší a lepší než na Václaváku. Moje zkušenost tedaNo vidíš. A já mám přesně opačnou zkušenost. Dobrou že Štěpánský, mizernou z Pařížský. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeeberdee Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 ...já čekám 18 měsíců na Václaváku a taky nic, ale jsem tlustej, možná to jim vadilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 @Zeeberdee celkom je to komédia . Ak neukážeš permamentku do fitka, tak si hneď na black listu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Hele ale hledat korelace mezi délkou čekání a procentem tělesnýho tuku, to by mohlo být zajímavý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeeberdee Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 ja mam 20kg nadvahu a delka cekani zatim 18m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Elsnic Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 před 50 minutami, Zeeberdee napsal: ja mam 20kg nadvahu a delka cekani zatim 18m Tak to jseš v pohodě už jen 2 měsíce Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Haha, tak proto porad cekam. Mel jsem se zapsat pred dvema lety, kdyz jsem jezdil na souteze a ne tedka s 15 kilama navic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violoncello Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Jednou by mě zajímalo, co si píší AD o nás Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 před 11 minutami, Violoncello napsal: Jednou by mě zajímalo, co si píší AD o nás Ja myslim, ze vubec nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violoncello Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 před 1 hodinou, matejcaha napsal: Ja myslim, ze vubec nic Myslíš? Já mám pocit, že nás mají dobře zmapovaný a přečtený. Z nějakýho důvodu se někdo dočká a někdo ne. Na náhodu bych to neviděl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 (edited) Jak to tak sleduju, tak si myslím, že je to na celkovým dojmu jakej člověk udělá, jakou pohádku při "pohovoru" vymyslí, atd. Už jen to, že to nejde po telefonu / mailu. Sleduju to spíš s pobavením - nejsem čekatel a asi nikdy nebudu Edit: jo a dokonce si myslím, že člověk "s historií" může být svým způsobem znevýhodněný oproti člověku co si jde pro ty svoje vysněný, jediný, doživotní. A nebo to je všechno úplně jinak - to je taky možný Edited April 15, 2022 by Radik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Myslím, že se místní, kteří kupují v Carollinu několik hodinek ročně včetně RLX jen usmívají.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Jsem asi půl roku zapsany a zkoušel jsem zjistit jestli je reálné hodinky dostat cca za rok ke kulatinam. Tak ne,asi jsem taky moc nezapusobil. Mozna kdybych nepřibral těch 5 kilo. Ale jinak jednání příjemné,jen ten výsledek nic moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 nevim, jak to delate, ale nejsem z prahy, tak jsem tam loni poslal mail. oni mi druhy den zavolali a zapsali me na seznam. no a ted po roce volali znovu. a fakt jsem nikomu nenamazal. jste hrozne pesimisticky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts