petr_cha Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 To bude asi tim jmenem.. koreni jdou prvni.. :-) nebo z jake emailove domeny jsi to posilal? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 @Koren- Nevim co je na tom pesimistickeho. Je to realita,ale nastěžuji si,proste to tak je. Ja poslal e-mail,zavolali mi,ale zapsání bylo nutné osobně. A za ten rok je proste nedostanu a ani za dva. Kdyz by si neměl takové stesti,tak by si mozna nebyl takový optimista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eman2208 Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 V 13. 4. 2022 v 8:38, LovecK napsal: @Eman2208 tvl, ty žiješ??? Jasný, ale jen v tom skutečným světě, ne v tomto virtuálním Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 před 11 hodinami, Eman2208 napsal: Jasný, ale jen v tom skutečným světě, ne v tomto virtuálním čoveče, ten skutečný je tak hektický, že rád uteču na chvilku sem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Čeká někdo na Batmany ? Zatím si dávám půl rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 před 8 minutami, Valderek napsal: Čeká někdo na Batmany ? Zatím si dávám půl rok. Asi tak tri a pul roku uz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Právě teď, xcmaniax napsal: Asi tak tri a pul roku uz:) No to snad ne To jsi mě teda nepotěšil Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudino11 Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Ja neverim tomu, ze ten zoznam maju dlhsie ako par mesiacov ci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 @Valderek Pul roku je ešte nič. Rok sa čaká na niektoré modely Datejustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Na Suby Date mi řekli rok až dva. Na Batmany to bude určitě dýl. Člověk, aby se někdy dočkal. Je to čím dál horší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 před 13 minutami, Davis napsal: @Valderek Pul roku je ešte nič. Rok sa čaká na niektoré modely Datejustu. Jo to netvrdím, že to není ještě nic. Ale 3.5 roku už je dost dlouho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 před 10 minutami, Luky napsal: Na Suby Date mi řekli rok až dva. Na Batmany to bude určitě dýl. Člověk, aby se někdy dočkal. Je to čím dál horší. No snad se dočkáme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Tak Batmany, to už je řekl bych hodně vysokej level. Já bych ten dotaz položil obecněji: kdo tu na jaký R čeká a jak dlouho už? A druhý dotaz: kdo se letos (tj. ve 2022) dočkal, jakýho modelu a jak dlouho čekal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 Právě teď, Radik napsal: Tak Batmany, to už je řekl bych hodně vysokej level. Já bych ten dotaz položil obecněji: kdo tu na jaký R čeká a jak dlouho už? A druhý dotaz: kdo se letos (tj. ve 2022) dočkal, jakýho modelu a jak dlouho čekal? Proč vysokej level ? Já myslím, že všechny Rolex jsou už v pořádným Levelu a Batman mi nepříjde něco extra víc než Suby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 před 3 minutami, Valderek napsal: Proč vysokej level ? Já myslím, že všechny Rolex jsou už v pořádným Levelu a Batman mi nepříjde něco extra víc než Suby Já to beru čistě subjektivně - Daytony naprosto marný, GMTčka (BLNR, BLRO,...) o něco lepší, ale stejně, pak asi Suby, Datejusty, OPčka, a pak ty dámský cukrbliky s kamínkama, ty jsou podle mě nejdostupnější Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 před 1 minutou, Radik napsal: Já to beru čistě subjektivně - Daytony naprosto marný, GMTčka (BLNR, BLRO,...) o něco lepší, ale stejně, pak asi Suby, Datejusty, OPčka, a pak ty dámský cukrbliky s kamínkama, ty jsou podle mě nejdostupnější Máš pravdu, souhlas. Seřadil jsi to zrejme tak, jak to je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 před 14 hodinami, Radik napsal: Já to beru čistě subjektivně - Daytony naprosto marný, GMTčka (BLNR, BLRO,...) o něco lepší, ale stejně, pak asi Suby, Datejusty, OPčka, a pak ty dámský cukrbliky s kamínkama, ty jsou podle mě nejdostupnější jjj... jen možná ještě Pepsiny GMT dýl než Batmany - ty bych viděl jako Suby. U DJ a OP ještě bude hrát roli cifr, velikost. A bi, fg, diamanty dostupnější. Mě osobně rozumné čekání nevadí. Člověk se alespoň těší, něco našetří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Prej našetří.. to já to třeba mám obráceně. Když jsem se před těmi 16 měsíci zapisoval, ty prachy sem měl. Teď mám, hm, jak to říct slušně..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 ...tak to já jsem disciplinovaný...:D Teda většinou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Já čekám určitě přes rok na "nový" suby date, batmany jak jsme psal asi tak 3,5, nejmíň zatím na rootbeer GMT...Ty batmany beru jako ztracený, protože to už je holej nesmysl, desetkrát tam něco pročistili a už jsem se s tím víceméně smířil, že nic nebude. Ty suby bych se rád dočkal, protože na těch co mám mě štve ta kratší rezerva chodu. Rootbeer by mě příjemně překvapily, hodinky co se mi z dnešní R produkce líbí asi nejvíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts