Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně volali po 2 letech z Carollina na rootbeery, taky jsem je posunul, bo manželka měla narozeniny už před 20 měsíci a od překupníka stály prakticky stejně a byly hned.

Odesláno
23 hours ago, neuromancer said:

Mně volali po 2 letech z Carollina na rootbeery, taky jsem je posunul, bo manželka měla narozeniny už před 20 měsíci a od překupníka stály prakticky stejně a byly hned.

Ty vogo, že by se ledy hnuli? :guitar: Čekám přesně dva roky na Nodate...tak snad na jaře, ať se podívají hnedle k móři 🤩

Odesláno
před 7 hodinami, African napsal:

Ty vogo, že by se ledy hnuli? :guitar: Čekám přesně dva roky na Nodate...tak snad na jaře, ať se podívají hnedle k móři 🤩

Snad budeš mít štěstí, za měsíc to budou 3 roky co na suby bez data čekám taky a pořád nic😀

Odesláno
V 23. 11. 2025 v 11:16, African napsal:

Tazko povedat, od konca 2024 sa mi ozvali na RB 4x z roznych AD. Skor si myslim ze zmena ceny o 2000eur za cca rok je uz faktor, ktory sa ludom nemusi pacit.

Odesláno
On 11/28/2025 at 11:09 AM, Senseeei said:

Tazko povedat, od konca 2024 sa mi ozvali na RB 4x z roznych AD. Skor si myslim ze zmena ceny o 2000eur za cca rok je uz faktor, ktory sa ludom nemusi pacit.

Zajímavé. Myslíte, že některé modely budou více "dostupné"? Myslím, že OCEAL bude stále tak jak na tom jsme. Prostě nekonečná čekačka. 

Odesláno

Tak ta největší mánie už je pryč, což je vidět i v místní inzerci, takže o něco lepší to jistě bude. Ale pochybuji, že se vrátí doba, kdy přijdeš k AD, zavelíš "jedny suby" pípneš kartou a odkráčíš středem. Ono jim to takhle vyhovuje, byli by blázni, kdyby s tím chtěli něco dělat. Se podívej na obchodní model Ferka, tam bez historie koupíš snad jen základní model.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
17 hours ago, Dez123 said:

Tak ta největší mánie už je pryč, což je vidět i v místní inzerci, takže o něco lepší to jistě bude. Ale pochybuji, že se vrátí doba, kdy přijdeš k AD, zavelíš "jedny suby" pípneš kartou a odkráčíš středem. Ono jim to takhle vyhovuje, byli by blázni, kdyby s tím chtěli něco dělat. Se podívej na obchodní model Ferka, tam bez historie koupíš snad jen základní model.

To máš pravdu. Třeba budeme brzo všichni překvapení callem z Bechyně/Car :D 

Upraveno uživatelem Mar25tin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...