TomCZ Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Ten Napoleon vypadá dobře...já nakonec pořídil na Aukru Webera Performera, trošku "jetého" , ale zase za polovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Ja uz treti rok grilujem na WEBER(na drevenne uhlie)... mam 57 cm priemer, komin na rozkurenie, taku tu vlozku z otocnym grilom na kurence a kopec doplnkov. Uhlie kupujem origo Weber Long Lasting a zatial som nic lepsie nenasiel. Za sezonu spalim cca 30 kg uhlia a grilujeme vsetko od minutiek az po kacicu , morku , krkovicku v celku, rebra, stejky...proste vsetko co neutecie a nie je priskrutkované :) Weber mozem iba doporucit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Vždycky jsem měl gril na uhlí, teď skoro 5 let dost velký, protože se u nás na terase schází větší společnost. Ale teď jsem objednal tenhle Campingas, nejen proto, že ho nabízí dodavatel našeho obchodu a budu ho mít za krásné peníze, ale i kvůli servisu (jezdíme k nim často) a také proto, že chci často po příchodu z práce nebo o víkendu ráno hodit něco na gril a neposkakovat kolem s uhlím, podpalovačem a čekat až se roztopí.Jinak mohu na dřevěné uhlí doporučit rozpalovač Weber, taková nádoba, do ní se nasypou brikety, pod ni se hodí kostka lihu a za chvíli je to pěkně dočervena rozpálené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tak už jsme grilovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Weber Master Touch GBS 57cm - maximalni spokojenost jak ma, tak stravniku Edit: jak pise kolega vyse, rozpalovac je, rekl bych nepostradatelna vec Edit2: valim do toho origo uhli nebo brikety od Weberu, podle toho co se pece - nekdy i micham, tak, ze do komina dolu brikety a nahoru neco z uhli ty Long Lasty se daji pouzivat i pri dalsim grilovani, staci oklepat popel, jinac super jsou i stepky z ovocnych stromu nebo ze sudu JD namocene do vody pro zauzeni Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Já věděl, že tady podobný téma musí bejt:)Budu potřebovat novej gril na zahradu, nic velkýho (50 - 60cm rošt?), jenom na dřevěný uhlí.. má smysl kupovat Weber, nebo víceméně stejnou službu odvede i nějakej z Hornbachu za litr? Pro takovýto grilování v létě jednou za tejden, spíš 14 dní. Případně dejte odkaz na nějakej šikovnej eshop nebo tak něco.. Na čem grilujete vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Weber je Weber. Ty kotlové grily jsou si podobné, jen ten Weber je takový.. fortelnější. Silnější plechy a tak. Navíc možnost dokoupení náhradních dílů. Nemáme ten největší (Premium) ale menší průměr (original) a pro 4-6 lidí ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 já si koupil kontaktní gril od Catleru a tahám ho i ven, výhody vidím v tom, že to peče i ze s/zhora, vejdou se na něj 3 větší pstruzi http://www.catler.cz/kontaktni-gril/gr-8012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Moty: Něco takovýho jsem si užíval každý léto po čtyři roky na brigádě v mekáči, chraň bůh, abych si pořídil kontaktní gril i domů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Spojil jsem to s vlaknem od Ivana, at v tom neni mrdnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Já věděl, že tady podobný téma musí bejt:)Budu potřebovat novej gril na zahradu, nic velkýho (50 - 60cm rošt?), jenom na dřevěný uhlí.. má smysl kupovat Weber, nebo víceméně stejnou službu odvede i nějakej z Hornbachu za litr? Pro takovýto grilování v létě jednou za tejden, spíš 14 dní. Případně dejte odkaz na nějakej šikovnej eshop nebo tak něco.. Na čem grilujete vy? weber vydrzi opravdu hodne, ale sam si nejsem jisty, zda-li to extra, co za nej zaplatis, ma smysl. podle me staci i made-in-hornbach, jen bych hledal neco s litinovou mrizkou. ja sam mam maly cestovni plynovy CADAC - 30 cm prumer rostu je na obcasne rodinne grilovani vecere ve vsedni den vic jak ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Díky Filo, to vyhledávání tady mě jednou zničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 možná by to ještě bylo dobrý přesunout do ostatní diskuze, aby to nebylo u hodinek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Uvažuji o koupi plynového grilu, nemáte někdo doporučení na nějaký ze současné produkce? Např. v Mountfieldu mají nyní zajímavý ceny, ale problém je, že pendrek tomu rozumím a nevím na co si dát např. při koupi pozor apod. A nerad bych něco zakoupil a po pár grilováních se toho zase zbavoval. Nepotřebuji gril na nějakou velkou párty, ale rodinná klasika: čtyři a pes + občas soused. Díky moc za rady a hlavně za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Vím, jsem otravný, ale nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ahoj,má tu někdo zkušenost s funkčním použitím "kouřicích šupin" u plynového grilu? Namočím je na ca 30 minut, nechám okapat, dám do nerez děrované krabičky k tomu určené, a do grilu. Jen mi přijde, že efekt je nulový, nic moc vůni necítím - možná ji přebije vůně naloženého masa....A dřevěné šupinky vypadají, že by se mohly použít znovu. Očekával bych jejich alespoň částečné odhoření, opal.(plynový gril je skvělý, jen ta vůně toho grilování na dřevěném uhlí mi chybí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ahoj,má tu někdo zkušenost s funkčním použitím "kouřicích šupin" u plynového grilu? Namočím je na ca 30 minut, nechám okapat, dám do nerez děrované krabičky k tomu určené, a do grilu. Jen mi přijde, že efekt je nulový, nic moc vůni necítím - možná ji přebije vůně naloženého masa....A dřevěné šupinky vypadají, že by se mohly použít znovu. Očekával bych jejich alespoň částečné odhoření, opal.(plynový gril je skvělý, jen ta vůně toho grilování na dřevěném uhlí mi chybí)Uprimne, neviem si celkom predstavit ako ich pouzivat v plynovom grile. V klasickom olich proste namocene hodim na uhlie a ten dym a aroma je naozaj velmi vyrazna, experimentoval som uz s pivom, vinom, whisky, worcestrovkou (do coho som to namacal).Mozno by to chcelo nasypat na nejaky rozpalenu heavy-duty liatinovu panvicu ktora by bola na tom plynovom grile - tak aby postupne zuholnateli. V kazdom pripade je podla mna nutne aby "dutnali - horeli", inak nemozu davat predsa dym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Díky za zamyšlení. Jasně, máš pravdu. Ale řekl bych, že u grilů na uhlí či brikety to potřeba není, ovoní maso samy o sobě.Mountfield nabízí toto: http://www.mountfield.cz/smoker-box-char-broil-2grz0086 a je to výrobek firmy, od níž nabízí jen plynové grily....No nic, jdu vymýšlet dál....P.S.: V grilu mám jednu litinovou desku (plnou a 2 s mezerami) , zkusím ji příště rozžhavit "do běla" a dřívka na ni pohodit (ale v té nerezové krabičce by to bylo lepší, jedna kvůli manipulaci a jednak tu litinovou desku používám na maso). Tady to dokonce píšou:http://www.walmart.com/ip/Charcoal-Companion-Platinum-Gas-Grill-V-Shape-Long-Smoker-Box/14880522?action=product_interest&action_type=title&item_id=14880522&placement_id=irs-2-b1&strategy=PWVAV&visitor_id&category=&client_guid=03639761-cc0d-4ee8-b1f6-9841d271e0c2&customer_id_enc&config_id=2&parent_item_id=21016072&parent_anchor_item_id=21016072&guid=48aa2060-0e88-4288-82fc-c86d777e512a&bucket_id=irsbucketdefault&beacon_version=1.0.1&findingMethod=p13n Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Uvažuji o koupi plynového grilu, nemáte někdo doporučení na nějaký ze současné produkce? Např. v Mountfieldu mají nyní zajímavý ceny, ale problém je, že pendrek tomu rozumím a nevím na co si dát např. při koupi pozor apod. A nerad bych něco zakoupil a po pár grilováních se toho zase zbavoval. Nepotřebuji gril na nějakou velkou párty, ale rodinná klasika: čtyři a pes + občas soused. Díky moc za rady a hlavně za tipy.taky o nem premyslim.. jediny, z ceho mam strach je "ztrata romantiky" oproti klasickemu na drevene uhli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se