Moty Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Nemáte ozkoušenej nějakej elektrickej gril bez nepřilnavýho povrchu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Máme Weber Q1400. Je super. Da se občas sehnat i z druhé ruky. Nemá se na tom co podelat. https://www.weber.com/CZ/cs/grily/elektrick%C3%A9-grily/elektrick%C3%BD-gril-q/elektrick%C3%BD-gril-weber-q-1400/52020079.html Na roštech je keramický povlak. Řekl bych ze je přilnavej. Po grilování to ale přejedu ocelovým kartáčem a je to čisté. Velký mytí dělám až na konci sezóny. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Potvrzuju, lepší jsem zatím nepotkal. Rošt dávám normálně do myčky (je ze dvou polovin, nezabere moc místa). Dá se k němu dokoupit i grilovací deska (tál), rovněž s keramickým povrchem - potom může být třeba na polovině grilu rošt a na polovině tál. Občas se u něj podělá topná spirála, asi tak jednou jednou za mnoho let, dá se ale normálně koupit a vyměnit, je to ovšem investice v řádu cca 1500,-. O něco větší je potom Weber Q2400. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Moc bych neváhal ..... https://www.avenberg.cz/z2020-keramicky-gril-buschbeck-kamado-46-cm# Já osobně mám tento na chalupě, a o 8 cm větší doma. Totální spokojenost. Tahle cena za keramiku mi připadá jako charita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 12 hodinami, Bert napsal: Moc bych neváhal ..... https://www.avenberg.cz/z2020-keramicky-gril-buschbeck-kamado-46-cm# apage satanas! každý rok kupovat nový grill! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Přátelé, začíná grilovací sezóna. Vím, že pro skalní fandy v podstatě ani neskončila, ale přeci jenom teď Vás bude grilovat více a častěji. Vaší ctěné pozornosti proto doporučuji 2 vychytávky. Větrák s teploměrem: https://www.ebay.de/itm/394069888258 Teploměr: https://www.ebay.de/itm/134211020070 Já sám se rozhodnu asi tak do týdne. Pokud někdo (zvláště ten větrák) používáte, prosím o názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Dneska v Hornbachu jsem narazil na XL Kamado za 25t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Vnitřní průměr 58,5 to už je dobrej mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Tam už hodíš celý prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Ja mam doma Weber Smokey Mountain 47cm a použil jsem to jednou. Jako teploměr jsem použil multimetr s externím teplotním čidlem (do 300 stupnu). Kdysi jsem ho kupoval hlavně kvuli brisketu, ale potom co jsem u toho strávil 13 hodin mě to celkem přešlo. Teď koukam na youtube a tady to dal za 5h. Nezkoušel to někdo? Jo, vim že to neni gril, ale nechci zakládat další vlákno o uzení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Nemá někdo zkušenost s grilovacím ohništěm Remundi Carus? Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Ahoj, měli jsme OFYR v bývalé práci. Pro hosty efektní, kuchaři ale nadávali, že dlouho trvá, než se rozpálí. Údržba remcala, že to má velkou spotřebu dříví a že je to těžký jako kráva (muselo se přenášet). Doma si to rozpálit na 2 steaky bych nechtěl, to radši plyn/elektro. Nicméně na efekt je to krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Jako solitér na terasu dobrý. Grilovat na tom ale nechceš. Udržet stabilní teplotu je prakticky nemožné. Vyžaduje naprosto suché dřevo jinak se v tom oheň dusí. Možná se dá naučit jak s ním pracovat ale víc jak měsíc jsem tomu odmítl obětovat. Šel z baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Děkuji za info a za zkušenosti. Setkal jsem se s chválou, ale od někoho, kdo jej aktivní nepoužívá. Jako designový kousek OK, ale připadlo mi právě, že to moc funkční asi nebude, respektive že s tím asi budou problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 V 4. 5. 2022 v 15:48, Petr.S napsal: Taky jsem to řešil u tohoto výrobce. Tak jsem pořídil menší bombu, myslím, že 5 kg. Ale nevím jakou tam teď máš, jestli to je 10 kg, tak bych to vyměnil za menší. Myslím, že i 8 kg by tam šla. Je to jak říkáte, v návodech se skutečně píše, že nemá stát uvnitř (na ležáka teda už fakt přepal ).... nicméně jsem viděl milion lidí co ji mají normál leta uvnitř. A když jsem grill vybíral samozřejmě jsem tím pádem už plánoval taky bombu uvnitř.. nechci aby mi tam stála hnusná bomba vedle.. Takže jsem to asi před třemi lety vyřešil 8kg červenou Tomegas bombou, krásně tam vejde a nemám problém. Tři roky to tak mám. Revizáka si na to fakt neobjednávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 mám toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 S těma bombama je to pokaždé jinak. Koupil jsem teď gril v Polsku a ve skříňce je přímo otvor/koš v podlaze na bombu. Stejné grily se prodávají u nás, ale toto nemají. Asi to bude dle nějaké certifikace pro jednotlivé země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Ahoj, přemýšlím nad ohništěm a zaujal mě systém co je na fotce. Máte s tímto někdo zkušenost? Zajímalo by mě, jak dlouho se to nahrává, jak to drží teplo, je důležitý materiál grilovací plochy?(ocel, litina). Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 3 hodinami, Andrew napsal: Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se