Přejít na obsah

Nedávné aktualizace stavu


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No přece kolega který když psal status tak mu to appka vždy nějak přehodnotila a místo aby se objevil status tak se mu tam napsalo jen slovo "null", tuším Wolfda to byl? :)

 

Jen humorná vsuvka, bez narážek nebo tak něco :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ochoten sponzorovat hodinářský web. Nikoli mimi plky. Co tak spíš platbu? Jak by ses na to tvářil Bohušu?

Ja sem pro. At vsichni, kdo chteji byt clenove a plkat zaplati, rekneme 1000,- kc, clensky prispevek (za rok). A je to.

...kam mam poslat penize? Chci byt prvnim clenem platicim prispevky!  :notworthy: .

A pak se uvidi, jak mimibazar prořídne  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždy jsem byl proti placenému členství. Ale to bylo v době, kdy minimálně polovina, spíš víc, příspěvků bylo v r?mci hodinek, nebo se motalo v oboru a bylo tak říkajíc k věci. Dnes už si myslím opak. Hodinkové téma aby člověk pomalu pohledal. Rád tady proberu i věci ostatní, rád tady bezpečně koupím něco ve stylu " pánské hračky", ale radikální restrukturalizace by fóru prospěla. Začít opravdu třeba tou tisícoovkou na rok, zrušit tu spoustu marastu, respektive sloučit do několika málo témat a začít se opravdu věnovat hodinkám.

Komunitu mám rád, pokecám o všem, ale když jdu na hodinkové fórum, chci mít gró témat hodinkového charakteru a jen nějaké berličky.

Teď je to bohužel opačně. Spoustu členů už v podstatě poznám podle dikce, ale rád bych je viděl "přes hodinky" ne přez boty, nůž a aktuální náladu.

Vím a chápu, že jsme spíš komunita než profesní fórum, ale jsem pro striktní a tvrdé moderátorské zásahy bez komentů proč a kdo.

Přiznejme si to, zvrhlo se to tu v "mimi' tlachárnu a je potřeba zamáznout historii, zastavit to a věnovat se jádru našeho zájmu. I za cenu zeštíhlení, zúžení fóra.

Tolik za mě. Už tu chvíli jsem, tak snad si můžu dovolit podat do pléna svůj názor.

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vnimam to podobne, jako Radimk. Zkratka pokud chteji "velke uvozovky" "clenove" "konec velkych uvozovek" mit tady "mimibazar", a nechteji nic platit, at jsi jdou na FB nebo jinou socialistickou sit, ktera je pro vsechny zdarma. Pokud chteji byt v ramci skupiny, kde se resi vice hodinky a veci kolem hodinek, urcite jim nebude prekazkou zaplatit rocni prispevek, ktery je v prepoctu mene, nez nechaji za dva vecery stravene nekde v restauraci. 

Verim, ze by se tim i vytridila a eliminovala spousta obecnich prudicu a trollu obecne. 

Ale to je samozrejme jen muj zaujaty nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda moc nechápu ty tendence nutit ostatní k tomu, aby se tu řešily jen hodinky. Možná ještě u Berta, který řeší, jaké chce aby bylo to, co vlastní, ale ne u ostatních.

 

Jasně, primárně jsme se tady asi všichni dostali kvůli hodinkám, ale většina z nás žijeme i životy mimo hodinky - viz třeba hopa a jeho pomoc sousedovic dcerce. Nebo i tohle by mělo být zakázáno? Je tady trochu specifická skupina lidí, někteří se už s ostatními známe, a je super, že je místo, kde mi umí ostatní pomoct s programem dovolené, poradit, co a kde nejlíp koupit a podobně. A jenom proto, že tady takové dotazy padají, ještě fórum není fb nebo mimibazar. Pořád tady chodí lidi, kteří nosí hodinky a zajímají se o ně - jenom prostě máme každý i jiné zájmy a starosti a je super, že se o ně můžeme podělit s lidmi, kteří mají s námi společný už jeden velký koníček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

debata o spoplatneni fora uz kdysi ve velkym probehla, jenom zopakuji svuj nazor:

- spoplatneni at uz celeho fora, nebo pouze prodejni sekce znamena obrovske naklady provozovatele na implementaci a samozrejme taky naslednou rezii, vysledkem ale bude pouze ubytek clenu a zanedlouho take pomale ale jiste umirani tohoto fora

- prisun novych clenu je prinosny, pokud se chceme hodinkove (chapej poridit si lepsi a lepsi a drazsi) napredovat vpred, musime se tech starejch levnejch suntu, s kterymi valna vetsina zacina, nejak zbavit, co nejlepe prodat a na to slouzi onen prisun novacku a tak porad do kola

- pokud bude forum placene, novy clenove pribivat nebudou, jsem si jist, ze casem vznikne nova alternativa fora resp. presun na jinou jiz fungujici platformu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, muzu zkusit nakontaktovat majitele jineho zajmoveho fora, kde to funguje s prispivanim na dobrovolne bazi. A nikdy se tam podobne temata - balast, neresil. Prave naopak se to prisne maze a pripadne banuje. A ze by forum za ta leta umiralo je nesmysl.

Osobne tedy steskum typu: "Kdyz si tady z toho nemuzeme udelat mimibazar, tak forum umre" neverim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...