mysiak Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Limitka pre FB skupinu, ktorej zakladatelom je Kev Green. Napriek svojej vaznej chorobe sa rozhodol zanechat po sebe nieco viac ako len majetok pre svoju rodinu a v spolupraci s Biatec zalozil svoju vlastnu znacku "K.Grün & Söhne", ktoru minimalne pri svojej prvotine silne zadotoval z vlastnych zdrojov. Dizajn bol dotiahnuty pomocou hlasovania vsetkych buducich majitelov, takze sa da povedat, ze ide o hodinky "z vole ludu". Na hodinky sa cakalo dlhe mesiace, prislo k niekolkym zdrzaniam a trosku zvlastnym rozosielanim (svajciarska pobocka kompletovala hodinky nahodne), ale vsetko dobre dopadlo. Krabica je na tuto cenovu kategoriu nevidana, skutocny luxus. Hodinky samotne su lestenkove potapky, odlesky sa na fotkach zachytit nedaju, "treba vidiet". Vyzdvihol by som velmi umne umiestnenie dierok na barety, nezvycajne vysoko, ale vdaka tomu na nich nevyzera nepatricne ani tensi remen. Nozicky maju tiez mierne nezvycajny tvar - ako keby boli navarene na puzdro z boku. Pri priamom pohlade je to uplne zakryte lunetou, na hodinky treba pozriet z uhlu. Mam iba dve vyhrady (no mozno tri) - chybajuca lumi na lunete, chybajuci tah (mesh je sice mozne dokupit, ale to nie je uplne moja salka kavy) a farba ciferniku, ktora na silnejsom svetle taha do fialova. Su to vsak v podstate drobnosti a urcite mi radost nepokazia. Zopar technickych detailov:CASE:? Reinforced 316L-NT ? Stainless Steel (Patent Pending) case incorporating brushed and polished finish highly resistable against scratches.? Front Sapphire crystal with double AR internal coating.? Solid steel caseback with Dragon Motif? Screwed-down crown with K.Grün & Söhne logo.? Screwed polished ID plate applied between lugs.? Width: 41.00 mm without crown.? 50.00 mm lug to lug distance.? Lug width: 20 mm.DIAL:? Blue Sunray lacquered dial.? Central Seconds.? 3D rosegold numbers printed with deep layer Superluminova BGW9.? Rosegold hands filled with Superluminova BGW9STRAP:? Blue Calf leather with Croco Style and blue stitching.? Thickness: 3.00mm.? Length: 120.00 mm (long side), 80.00 mm (short side)? 316L stainless steel buckle with K.Grün & Sohne logoWATER RESISTANCE:? 200 meters, 20ATMMOVEMENT:? Swiss made ETA2824-2 base with date indication at 6 o'clockFEATURES:? Self winding automatic movement.? Vibrations per hour: 28.800? Frequency: 4Hz? Power reserve> ~38 hours Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Pěkná recenze a dost netradiční potápky. Líbí se mi indexy. Ručky mi na potapky moc nesedí. Luneta je hliník? Nějak to nemůžu z fotek poznat. Jinak gratuluji k zajímavému kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 22. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Vdaka. Su to viac-menej elegantne potapky, viac elegantne a menej potapky (uz aj kvoli kozenemu remenu a lunete bez lumi) Luneta je keramika, na tejto foto to uz asi vidno lepsie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 24. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Indexy maju zaujimavu kombinaciu - vrch je bruseny, skosene "gulicky" okolo lumi bodov zase lestene. Skoda, ze to neviem zachytit na fotke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Tak to jsou hodně povedený potápky, který by se neztratily ani v sériový výrobě. Netlačí ten reliéf na dýnku do ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 25. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Relief netlaci vobec, aj ked ja vseobecne neznesiem hodinky na tesno, takze zatial sa mi v podstate ziadne neotlacili.. V kazdom pripade je gravirovanie absolutne hladke, nema ziadne ostre hrany a napriek svojej "plastickosti" nie je hrube. Nieco na styl Longines Hydroconquest, len krajsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se