Přejít na obsah

Rolex či PAM?


  

89 hlasů

  1. 1. Hm?


  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Protože Tě znám, tak tohle je jednoznačné (dle mého), rozhodně PAM ... a můžeš sem dát na výběr proti Panerai třebas Daytony, Luminory jsou prostě super. A voda? Nic lehčího, než koupit gumu, tu jejich mám hodně rád, je odolná a příjemná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PAM jsou ryze sportovní záležitost, navíc hodinky bez tahu a s mimostředkou jsou dost osobitou záležitostí. Aktuální DJ mají k důchodcům hodně daleko. Můžeš k nim nakoupit kožky a oyster a pokaždý z toho máš úplně novou hodinku :) 

 

Šel bych od DJ a PAM dokoupil za nějakej pátek na rekreační nošení k rybníku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Todle nejni vůbec lehká otázka. A odpověď je o to těžší. Za sebe otázka téměř zbytečná, na level OWG nemam ambice, a vlastně ani nechci. Dva/tři kousky jo, jeden ne. Nicméně to nejni vo mě, že :)

 

Tedy. Kdybych měl s bouchačkou na spánku vybrat opravdu jen jedny, byly by to 1392. Ne však proto, že je mam na haxně a že bych je měl za über-univerzály (ačkoliv jediné co, tak s nimi nedělám těžší manuální práce), ale pro možnost udělat z nic různými styly řemenů/rubberů pokaždé trochu jiné hodinky. Čímž se eliminuje faktor vokoukání, nudy a nevyhnutelnosti prodeje.

 

Pravda, DJ se daj taky hodit na řemen, ale u Rolexu skoro jako u žádných jiných hodinek vesměs platilo, že tah jim sluší nejvíc. A s tim souhlasim.

 

Proto se otázka nabízí spíš jinak. Chceš si s hodikami vyhrát, pořídit řemeny a bavit se jejich výměnami? Pak PAM. Chceš je nasadit, kochat se a neřešit? Pak DJ.

 

Nakonec to ale trochu rozčísnu, někdo už to hore zmiňoval. Úplně best za mě kombo obou. Sám tam směřuju.

 

1392 jsou doma a k nim s velkou mírou jistoty směřuje Date 115200 (nebo DJ 116200 flutted/oyester). Zkouška v podobě starších Date od beemana mně utvrdila a po schůzce s filem v červenci myslím bude jasno. Nebýt datumovka must-have, byly by druhý Expy 36.

 

ee849c236dc40204cd787e8300fb8598.jpg

 

Tadle dvojka mi prostě dával smysl. Dvoje hodinky na opravdu téměř všechny potřeby (oranžová Monstra na vše ostatní). Pokryty budiž dny, kdy chci lehkost a jemnost, nasadit a neřešit ? DJ, tak i dny mírné extravagance a touhy po strapgames ? PAM. Značnou výhodou je také jejich výrazná odlišnost, mající velkou šanci na vyváženost. Velké/malé. Výrazné/nenápadné. Řemen/tah. Atd. Get the idea... :)

 

Co samo víš, ale sluší se poznamenat. V této bitvě není poražených. Jedny jak druhé jsou to skvělé hodinky a pokud se podaří dobře nakoupit, dycky můžeš prodat a pořídit ty druhé, když to nebude vono.

 

Kurde, sem se ňák rozkecal. Nevermind. Good luck!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentálně za mě PAM... Dnes jsem byl něco kupovat pro ženu v Pařížský a kukal jsem na ně a fakt uchvacující hodinka :-) Ale na furt asi neee.. Spíš momentální poblouznění mám :-) Takže pokud na "furt" tak RLX...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji Vam velice panove. Zkousel jsem si dnes obe a bohuzel musim rict, ze velke R nemelo narok.. u Bechyne prisahali, ze to pouzdro je u DJ36 o neco uzsi nez starsi DJ (nozky) a asi meli pravdu - na jubilee to vypada jak damsky hodinky. DJ41 jsou zas disproporcni a placaty, to pouzdro se proste nepovedlo. 196k za 36mm DJ mi prijde docela dost a o sleve nebyla rec.. byt teda strojek to ma prima.

Na druhou stranu, ty PAMy jsou skvely. No, tak doufam tendle tejden bude rozuzleni:)

Jo a suby ci expy nepripadaj v uvahu:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super :-) DJ je pro dedky a buzny. Panerai pro chlapy :-) Tak vítej do klubu.

:lol2: :lol2: :lol2:

 

Jinak pro mě je aktuálně TOP od Panerai model 961 CT nebo pokud OWG, tak los keramikos - osmidenky Monopulsante 317, které jsou ale jen 44.

 

Ještě mě napadlo, řešíš náramek, co se mrknout na čtyřiačtyřicítkový 1058, případně pro Tebe asi vhodnější čtyřicetdvojky 1025? Oprava - 1028 jsou 42mm a s náramkem. Barva číselníku je i černá, ale označení nevím, nicméně ty modré jsou super.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chjo, já sem nemocnej. PAM fakt dobrý, ale nějak jsem se neznámo proč začal strachovat, že se mi brzo okoukaj, budu je za chvilku prodávat a prodělám (opět) kalhoty. Mimochodem v Carollinu maj ty 1392 za 190. Modrej cifr jsem měl teď na třech hodinkách, od toho si chci odpočinout:)

 Teď jsem se hluboce zakoukal na ty mrakoušovy GP a nějak mě nenapadá, co je na nich blbě..

 Hm. Pokud si koupim něco jinýho, předem se vám všem omlouvám:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...