bandicoot Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) JayDoll: az budu v Praze, scan nahodim edit: error, hotelovej mac mi nejak nesedne Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem bandicoot
Elvenking Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Rick Wakeman, jeden z nejlepších klávesáků světa Co to má na ruce? Neví někdo? btw: vim ze tu byva casto problem se zmensenim fotek. Staci to takhle? Nejak nechapu to automaticke zmenseni. Vidite to upravene stejne jako ja? Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem Elvenking
skalis Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Rick Wakeman, jeden z nejlepších klávesáků světa Co to má na ruce? Neví někdo? Hodinky pripominaji Rolex Datejust na jubilee naramku. Ale muze to byt leccos...
Elvenking Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 ***** Nejak jsem nepochopil. To pecivo ma byt narazka na velikost fotky? Mne se to vzdy zmensi... priste to teda radsi nekde prekonvertim.
PhoeniX Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Nejak jsem nepochopil. To pecivo ma byt narazka na velikost fotky? Mne se to vzdy zmensi... priste to teda radsi nekde prekonvertim. ***** = ROLEX (chronomag hantýrkou tzv. "Rolády")
Elvenking Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 ***** = ROLEX (chronomag hantýrkou tzv. "Rolády") Aahaa )
Elvenking Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Ian Anderson (Jethro Tull)
Elvenking Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Eric Clapton (ode mne dnes uz skutecne posledni ) )
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Když jsme u těch muzikantů. Opravdu nosí digitálky, viděl jsem to na vlastní oči.
dr.snake Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 jake hodinky nosil sudruh lenin?
Gilius Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Staci to takhle? mno...optimum je 800x600...tolerují se mírně větší,tohle už příště smáznu.
Návštěvník Jan M Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 jake hodinky nosil sudruh lenin? Měl asi ty co se nosily ve filmu "Četník a mimozemšťané". Občas pípaly jako že je čas dolít olej. pozn. Bejvalo by ho stačilo jednou umejt ve vodě a zreznul by dřív než ho dostaly nemoce:-)
Helex Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Co já vim, tak Chick Corea nosí takový ty klasický černý plastový digitálky..určije je koupil když to byla novinka A Pepa Laufer nosí Longines reedici z nějakých 50.let nebo co automaty s plastovym sklíčkem, krásný. A do třetice Petr Spálený je v podstatě chronomagor, má tušim i PP, krásný Glashutte, Omegy... Vlastně ještě Yngwie Malmsteen nosí Rolex (taky sbírá Ferrari a Stratocastery
Jay Doll Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 (upraveno) V Talk show Jana Saudka byl Jan Železný (pro ty co jej neznají, je to zatím nejlepší oštěpař planety) a měl na ruce moc pěkné hodinky. A to bych nebyl já, abych sem nedal snímeček , že? Poznáte o jaké hodinky se jedná? Já ano (a nestačím se divit - v pozitivním slova smyslu) ale nechám vás hádat Edit: Gramatika Upraveno 28. listopadu 2009 uživatelem Jay Doll
lolohh Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Před pár dny jsem ho viděl vycházet z Carollina, tak možná přezbrojuje
Jay Doll Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 AP,nebo vidím blbě??? Je to tak Gile, fakt to vypadá na Audemars Piguet Royal Oak.
Kalifx Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Teď je na Plovárně rozhovor s Quincy Jonesem a na ruce má, podle mě, nějaký Hubloty...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se