Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

rick-wakeman.jpg

Rick Wakeman, jeden z nejlepších klávesáků světa

Co to má na ruce? Neví někdo?

btw: vim ze tu byva casto problem se zmensenim fotek. Staci to takhle? Nejak nechapu to automaticke zmenseni. Vidite to upravene stejne jako ja?

Upraveno uživatelem Elvenking
Odesláno

Nejak jsem nepochopil. To pecivo ma byt narazka na velikost fotky? Mne se to vzdy zmensi... priste to teda radsi nekde prekonvertim.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Když jsme u těch muzikantů. Opravdu nosí digitálky, viděl jsem to na vlastní oči.:)

post-147-1259010395.jpg

Návštěvník Jan M
Odesláno
jake hodinky nosil sudruh lenin?

Měl asi ty co se nosily ve filmu "Četník a mimozemšťané".

Občas pípaly jako že je čas dolít olej.

pozn.

Bejvalo by ho stačilo jednou umejt ve vodě a zreznul by dřív než ho dostaly nemoce:-)

Odesláno

Co já vim, tak Chick Corea nosí takový ty klasický černý plastový digitálky..určije je koupil když to byla novinka :)

A Pepa Laufer nosí Longines reedici z nějakých 50.let nebo co automaty s plastovym sklíčkem, krásný.

A do třetice Petr Spálený je v podstatě chronomagor, má tušim i PP, krásný Glashutte, Omegy...

Vlastně ještě Yngwie Malmsteen nosí Rolex (taky sbírá Ferrari a Stratocastery :D

Odesláno (upraveno)

V Talk show Jana Saudka byl Jan Železný (pro ty co jej neznají, je to zatím nejlepší oštěpař planety) a měl na ruce moc pěkné hodinky. A to bych nebyl já, abych sem nedal snímeček ;) , že?

Poznáte o jaké hodinky se jedná? Já ano (a nestačím se divit - v pozitivním slova smyslu) ale nechám vás hádat

post-5465-1259366352.jpg

Edit: Gramatika

Upraveno uživatelem Jay Doll
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...