Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?


African

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 24,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už chápu proč Buzz Aldrin (hlavně podle první fotky) tvrdí, že na Měsící neviděl Ufo ani ufouny. Přece nebonzne své příbuzné :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... no jestli tam vůbec byl... :D

 

William Bill Kaysing,
člen štábu NASA v době přípravy programu Apollo 
Američané nebyli dál než na oběžné dráze kolem Země!

"Napsal jsem publikaci NASA Never Landed a Man on the Moon (NASA nikdy nenechala přistát člověka na Měsíci) a další knihy, abych odhalil podvod. Americká kosmická agentura tehdy odhadovala pravděpodobnost takového přistání na 0,0017 %. Informace o úspěšných letech mezi červencem roku 1969 a prosincem 1972 jsou pouhou mystifikací. Vždyť jsme v té době neměli tak silnou nosnou raketu. Navíc tehdejší úroveň techniky a elektroniky nepřipouštěla provádění velmi složitých manévrů v kosmu, jako spojování a odpojování lidmi osazeného modulu od nosné rakety Saturn. Také návrat modulu k nosné raketě byl velmi problematický. Nezapomeňme, že palubní počítače mise Apollo byly ubožejší než současné kalkulačky. A mohl skafandr z pryže a tkaniny skutečně ochránit lidi na povrchu Měsíce, kde by hrozný mráz či vysoká radiace člověka v takovém obleku hned zabily? Proč brzdící raketový motor nepohnul na měsíčním povrchu ani flíčkem prachu? Přitom by musel vytvořit kráter. Není zvláštní, že nebyl pořízen jediný obrázek Země při pohledu z Měsíce?"

 

Už chápu proč Buzz Aldrin (hlavně podle první fotky) tvrdí, že na Měsící neviděl Ufo ani ufouny. Přece nebonzne své příbuzné :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...