Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?


African

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 24,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

 

Díky, seš dobrej špión! :eek:  :notworthy:

 

Jinak Sly zaslouzi respekt, i kdyz s tim starnutim ma problem.. Na druhou stranu v dnesnim svete "beauty and fashion prumyslu" a anti-age mediciny (pac starnuti je nemoc..) se tomu tolik nedivim, obzvlast v hereckem prostredi.. Palec nahoru za jeho formu a obrovskou snahu, to okecat nijak nejde, strci do kapsy i vetsinu nactiletych.. O dospelich ani nemluve :)   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, tak vzheldem k tomu, ze cela jeho kariera je postavena na vizazi, za mlada steroidy, jede je asi furt, ale uz min a ted tam dava HGH, tak se tomu botoxu neni co divit. Problem je, ze zatimco prifoukle svaly jeste jakz takz ujdou, opuchly oblicej vypada neprirozene a desive, ale kdo jednou propadne kouzlu jehel, uz neni cesta zpatky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ideální místo na to si uvědomit, že živé bytosti nemají šanci je muzeum. Všude vidíme věci, o které se staráme a ty jsou pak pořád krásné a často použitelné. Přitom přežily mnoho generací člověka, který, ač dělá, co dělá, s botoxem i bez, skončí jako hromádka prachu. I ty naše hodinky zůstanou v nějakém stavu, my všichni zmizíme. Navíc rakev nemá kapsy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Fajkus: "Rakev nemá kapsy" se mi líbí. Zkusím to použít, až budu příště od manželky dostávat čočku za nové hodinky / motorku / kytaru / kudlu / whatever... a dám vědět jak jsem dopad do Co mě právě naštvalo. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...