Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?


African

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 24,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No ja s tim nejlepsim fotbalistou uplne nevim, nebyt tech tymu co za sebou ma, tak by toho se svym stylem hrani asi moc neudelal. Jako hrotak, ktery jen ceka nez mu to naserviruji az pos nos za me nejlepsi forbalista byt nemuze, i kdyby dam milion golu...skoda, ze to meritko pro hodnoceni je prave v golech.

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co píšeš krásně rozporuje jeho přestup do Juventusu, zatímco Real je bez něj v prdeli, Juve jede...

A az dojede, tak zase bude fnukat jako obvykle, sorry me je z nej vzdycky na bliti. Juve rozhodne nerozporuje moje tvrzeni, ze bez tymu by nebyl nic. Clovek, ktery vecne ceka na hrotu aby to tam doklepl u me nikdy nejlepsi fotbalista nebude, jsou jini, kteri si to odmakaji mnohem vic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to kaspar, je to simulant atd. atd. ...

Ale psat o nem, ze je to jen hrotak, co "nic jineho neumi", je imho slusny ignoranstvi :D

A hodinky nosi extra hnusny, vo tom zadna :)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ignorant klidne budu, v jeho pripade s radosti :) nejak jsem si nevsiml, ze by nekdy delal neco jineho, nez cekal na hrotu. Samozrejme neni jediny, at to neni tak ze mam averzi jen na nej, ja obecne nemam rad hrace s jeho stylem hrani a jeste kdyz jsou pak opevovani jak kdyby predvadeli kdo vi co. Kdyby za sebou nemel dalsich 10 schopnych, co mu to predhodi az pod nos, tak co? Beha snad po celem hristi a hraje tam sam? Jo nekteri neco takoveho dokazou, ale to on rozhodne neni, takze proc ho mam povazovat za fotbaloveho boha?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bellsi : Hralsi někdy závodně fotbal? Celej tým je stastnej za to, když má takového útočníka a udělá cokoliv aby mu ty balóny nachystal. To je prostě tymovej sport. Navíc on opravdu není jen klasickej hrotak. Já jako záložník jsem byl vždy happy, když byl ve předu dobrej útočník a ty góly sem mu nikdy nezávidel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hral no, mozna i proto u me nikdo kdo ceka na hrotu nebude nejlepsim fotbalistou na svete :) jo a Ronaldo rozhodne neni hrotak, to je dobrej vtip, diky zasmal jsem se, ale co, panove ja vam to brat uz nebudu, je to borec, divim se ze nehraje na hristi uplne sam :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...