Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?


African

Doporučené příspěvky

před 29 minutami, nickolas napsal:

A me se ten kontrast libi :)

Pokud je řeč oStounech a Cartier tak mě taky. Obecně se mi líbí malý oblekovky nebo šperkový hodinky v kobinaci s něčim drsnějším (jak oblečení tak osobnost).

 

Musí se to umět nosit a mít trochu charisma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 24,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevím, jestli to jsou ti správní VIP pro toto vlákno a skoro si myslím, že hodinky ve vesmíru by zasloužily vlastní, nicméně se zkusím zeptat tady. Když jsem procházel informace o Mezinárodní vesmírné stanici a fotky jejích posádek ve snaze zjistit, zda nosí hodinky značky Fortis, která byla od roku 1994 oficiálním dodavatelem hodinek pro některé části ruského vesmírného programu, Fortisů jsem našel málo, byla to spíš všehochuť. Nicméně jedny hodinky výrazně převažovaly - zaznamenal jsem je navíc u posádek v letech 2005 i 2020 a měli je kosmonauti různých národností, často víc lidí v jedné posádce. To rozmezí let mne zaujalo, protože jde o hodinky s mechanickými ručičkami, ale plocha ciferníku je z tekutých krystalů zobrazující různé informace. A jedny a ty samé "digitálky" ve vesmíru, v rozmezí minimálně 15 let, to už je něco. Moc by mne zajímalo, co je to za model. Poznáte je? Děkuji.

Expedition_31_crew_portrait (2).jpg

Expedition_41_crew_portrait.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna nedávno jsem na ČT2 viděl dvouhodinový dokument o Diegovi, který mapoval hlavně jeho působení v SSC Neapol v 80-tých letech. Musím říct, že to o něm dost vypovědělo - podle mě to nebyl žádný zlý člověk. 60 let je málo, ale bohužel žil jak žil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...