Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?


African

Doporučené příspěvky

Uz to tu urcite bolo, ale aj tak prikladam par foto...

Diego ma vzdy dvoje :) Viem si predstavit pokrocily stupen chronomagorstva ked clovek dospeje k zaveru, ze jedny nemozu stacit a nosi hned dvoje. Zaujimave je, ze u Maradonu to su vzdy dva rovnake kusy.

 

Si to uplne predstavujem ako dojde do shopu a vravi: "mate ocelove daytony?" ...... "mame." ...... "tak mi dvoje biele zabalte" :))))

Diego to vysvětuje tím, že jeho čas je vzácný a on tak nemůže řešit, na kterou ruku se zrovna podívá a proto má hodinky na obou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 24,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Maradona je mačo, teď jsem ho někde v časopise viděl s Hublot (Hublotama)- pochopitelně potřebuje 2 kousky, někdy by mi zajímalo, jestli je nenosí i na nahou, ale neviděl jsem ho v trenýrkách, mimo hřiště pochopitelně...

 

Jinak co se týče Sarkyho, je to fakt Napoleon se vším všudy, navíc impozantní hovado, čímž si asi kompenzuje svou výšku :D Francouzi je vnímán asi jako Paroubek u nás (neřeším politiku, ani to tu nechci rozpoutávat, ale v nepopularitě je to tak), jsem frnkofil, miluji Francii, i tam často bývám, ale žít bych tam nechtěl, resp. podnikat :sad01_anim: Když jsem ho dával do vlákna, poslal jsem ten odkaz i kamarádům do F, kteří žijí v tom, jak si na hodinky potrpíme jen mi ,, na východě", pokud se nepletu, když vyhrál volby, viděl jsem na něm Navitimery. Pardon za OT, i když tady se řeší i ti VIP...

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...