vanderB. Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 aha, já se na minulé Superstar nedíval jinak ho to šlechtí, já bych u něj čekal Jet Set Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Prý má jen jedny a dostal je od Peštový. To jsem zase četl/slyšel já. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 aha, já se na minulé Superstar nedíval jinak ho to šlechtí, já bych u něj čekal Jet Set To jsi, kromě zjištění, že Palo nosí Zenithy, o nic nepřišel Těžko říct, kolik jich má, to jsem četl snad tady, že jich má víc. Každopádně jsem četl rozhovor s Peštovou a tam říkala, že hodinky mají rádi oba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milis Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 To jsi, kromě zjištění, že Palo nosí Zenithy, o nic nepřišel Těžko říct, kolik jich má, to jsem četl snad tady, že jich má víc. Každopádně jsem četl rozhovor s Peštovou a tam říkala, že hodinky mají rádi oba. Hodinky maj radi jen povrchni lidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shag Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 NBA superstar, Carmelo Anthony, is seen during the 2011 NBA All-Star Rookie game wearing an Officine Panerai wristwatch. (aj ked mi to silne pripomina neslavne cinske turbo ) Tak oproti tomuto je to velky posun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Hodinky maj radi jen povrchni lidi. V případě hodinek jsem schopný se vypořádat i s povrchností Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Tak oproti tomuto je to velky posun... No, to teda. Ale rozhodně správným směrem. Ale každý správný dobře vydělávající mladý černoch musí mít i kousek s dajmondama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milis Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 V případě hodinek jsem schopný se vypořádat i s povrchností A dyt ja taky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Krasna stara fotka: Jacques Cousteau a Rolex Submariner velke rozliseni zde Edited February 28, 2011 by martini Link to comment Share on other sites More sharing options...
volfda Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Včera jsem si u přenosu ze Superstar všimnul, že Pavol Habera má Zenith Defy Extreme, bylo to asi nejzajímavější na Superstar Ilustrační foto Edited February 28, 2011 by volfda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Myslim ze Habera a knizepan aspiruji na nejomylanejsi duo v tomto threadu. Me by treba zajimalo, jaky hodinky nosil v zadku Ch.Walken v Pulp Fiction. Pokud je pro nekoho CH.Walken malo VIP, tak ty same pak nosil na ruce B.Willys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Myslim ze Habera a knizepan aspiruji na nejomylanejsi duo v tomto threadu. Me by treba zajimalo, jaky hodinky nosil v zadku Ch.Walken v Pulp Fiction. Pokud je pro nekoho CH.Walken malo VIP, tak ty same pak nosil na ruce B.Willys Někde to tu taky je: Lancet Jinak to jsou spíš filmový postavy než VIP, jako VIP nosí jiný hodinky. Takže by to patřilo spíš do vlákna v hlavní roli hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realcop Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Pablo Coelho. Fotografie nešla zkopírovat a tak dávám celý odkaz z jeho facebookových fotek z návštěvy v Praze. Nevíte co jsou to za hodinky, které ma na ruce http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=107667646210&set=a.107665551210.124220.11777366210&theater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Včera jsem si u přenosu ze Superstar všimnul, že Pavol Habera má Zenith Defy Extreme, bylo to asi nejzajímavější na Superstar Ilustrační foto nemozem si pomoct ale ked ho vidim tak mi je na Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Beckham - deep sea LeBron James - AP nebo Hublot a jedna osobnost na zaver, Hanks - omega planet ocean Edited February 28, 2011 by martini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dobrodružný rybář Jakub Vágner a Tudor Hydro 1200: http://hobby.idnes.cz/rybare-jakuba-vagnera-zatkli-v-kongu-nyni-toci-v-amazonii-pro-ct-pwi-/rybareni.asp?c=A110228_101216_rybareni_bma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejabejaroz Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dobrodružný rybář, kurňa, to je džob Pak už jenom topič v letním kině Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip.J Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Četl jsem s tím dobrodružným rybářem rozhovor, kde vyprávěl, jak už odmalička věděl, že chce chytat ryby, jak ho až do nevímkolika (30 nebo tak nějak) museli živit rodiče, jak občas neměl ani na rohlíky, jak mu pomohli lidi ze zahraničí, aby se někam na ty velké ryby vůbec mohl vypravit... než přišel úspěch, Nat.Geo a sponzoři, tak mi to přišlo hodně jako život o ho**ně. Klobouk dolů, takhle já za svým snem jít nedokážu. S těmi, co se jim to nepovede, nikdo rozhovory nedělá a tady ani jinde se jejich fotky neobjeví Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfesh Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dobrodružný rybář, kurňa, to je džob Pak už jenom topič v letním kině S první větou souhlasím, ale se vší úctou, já bych to tak nezlehčoval. V místech, kde se pohybuje to určitě není nejlehčí a hlavně si ten chlapík dokázal jít za tím co ho baví... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafelik Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Pablo Coelho. Fotografie nešla zkopírovat a tak dávám celý odkaz z jeho facebookových fotek z návštěvy v Praze. Nevíte co jsou to za hodinky, které ma na ruce http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=107667646210&set=a.107665551210.124220.11777366210&theater IWC Aquatimer Chronograph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts