Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kamui Kobayashi a Certina DS Master při GP Indie

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.azwatch.cz/hodinky/se051-seiko-auto-diver-s-ia

Tyto, že?:) pravda, nechal jsem se pomýlit na té první fotce indexy...

Jo, jo, to jsou zcela jasně SKX009 na jubilee tahu.

Mimochodem, ta Petra je imho hodně dobrá :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

....hodinky od společnosti, která je vyráběla jako první na světě, takže prý Patek Philippe, .....

já byl vždycky přesvědčenej že první firma na hodinky byla vacheron konstantin založena 1755 jak jsem teď vygooglil a o pateku jsem našel datum vzniku 1844. jsem odkázanej jen na internet a našel jsem několik si protiřečících informaci takže budu rád když se najde někdo trochu to osvětlí

Odkaz ke komentáři

já byl vždycky přesvědčenej že první firma na hodinky byla vacheron konstantin založena 1755 jak jsem teď vygooglil a o pateku jsem našel datum vzniku 1844. jsem odkázanej jen na internet a našel jsem několik si protiřečících informaci takže budu rád když se najde někdo trochu to osvětlí

co takhle se podivat na oficialni stranky? sekce historie. tam by odpoved nebyla? rekl bych, ze jo

na patek stranckah je tohle ¨

"On May 1st, 1839 two Polish immigrants, Antoni Patek (Businessman) and Franciszek Czapek (Watchmaker) joined forces to found ? Patek, Czapek & Cie ? in Geneva. In 1844, Mr. Patek met the French watchmaker, Mr. Adrien Philippe in Paris where the latter presented his pioneering stem winding and setting system by the crown. In 1845 when Czapek decided to leave the company and to continue his activity on his own, the company name changed for ? Patek & Cie ?. Later on, in 1851 when Mr. Philippe officially associated with the company, it was rebaptised ? Patek Philippe & Cie ?, before changing once more in 1901 for ? Ancienne Manufacture d?Horlogerie Patek Philippe & Cie, S.A. ?."

no a na Vacheron

1755

zaver je snad zrejmy. pokud by to tak nestacilo, tak VC je starsi nez PP

Odkaz ke komentáři

zaver je snad zrejmy. pokud by to tak nestacilo, tak VC je starsi nez PP

takže jsi napsal vlastně to stejne co ja a jsme na začátku proč jsem se na to ptal. kolega tam píše že nejstarší jsou PP takže to je omyl
Odkaz ke komentáři

Mas v tom asi peknej gulash, VC zdaleka nebyl prvni vyrobce hodinek ... z jeste existujicich je starsi napr. blancpain ...
Odkaz ke komentáři

našel jsem několik si protiřečících informaci takže budu rád když se najde někdo trochu to osvětlí

takže jsi napsal vlastně to stejne co ja a jsme na začátku proč jsem se na to ptal. kolega tam píše že nejstarší jsou PP takže to je omyl

ja reaguju na tvuj prispevek, kde pises, ze v tom mas gulas, protoze sis nekde nasel buhvijak protirecici info. tak sem ti prepsal info z historie primo od zdroje = uz by si nemel v tom mit gulas :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...