frista Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Rychlá zprava - zahledl jsem ve zpravach o prestavbe malostranske besedy, jak italsky turista Paolo Bemo, v prestrojeni za primatora Prahy, uklada do kupole nejake predmety. Na zapesti - jak jinak hodinky italskych turistu a instalateru. Fotky zatim nejsou, ale podle neprehlednutelne uzavery korunky ... :-)
H-B Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Rychlá zprava - zahledl jsem ve zpravach o prestavbe malostranske besedy, jak italsky turista Paolo Bemo, v prestrojeni za primatora Prahy, uklada do kupole nejake predmety. Na zapesti - jak jinak hodinky italskych turistu a instalateru. Fotky zatim nejsou, ale podle neprehlednutelne uzavery korunky ... :-) Tak tohle si Panerai opravdu nezaslouzily...
frista Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 ...ale dalo se to cekat. Co muzes cekat od cloveka, ktery ma falesny vous. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alessio Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Rychlá zprava - zahledl jsem ve zpravach o prestavbe malostranske besedy, jak italsky turista Paolo Bemo, v prestrojeni za primatora Prahy, uklada do kupole nejake predmety. Na zapesti - jak jinak hodinky italskych turistu a instalateru. Fotky zatim nejsou, ale podle neprehlednutelne uzavery korunky ... :-) Ano, to se o něm ví už douho...je to ozdoba českých Paneraistů :-)
Olda Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Tak tohle si Panerai opravdu nezaslouzily... Já jsem to pochopil tak, že ukládal Panerai do kupole Malostranské besedy.
frista Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Já jsem to pochopil tak, že ukládal Panerai do kupole Malostranské besedy. Vsadim se, ze kdyby to tak bylo, tal by tam uz dneska stala fronta choronolezcu
railmaster Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 Dnes v dennej tlači bolo povolebné foto J. Haidera. Omegy PO s oranžovou lunetou a remienkom v rovnakej farbe zladil s oranžovou kravatou.
Gorg Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 (upraveno) Dnes jsem zahlédl Jaroslava Uhlíře ve Všechnopárty, a měl nějaké zajímavé a povědomé hodinky...ovšem nerozeznal jsem zcela. Vzhledem k tomu, že jsem určitě nehleděl v daný okamžik na jeho ruku sám, táži se proto bystřejších...copak to Uhlíř měl ? Upraveno 30. září 2008 uživatelem Gorg
Drummer Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 To víš, že jsme hleděli . Připomínaly mi Omega Railmaster, ale moc k němu neseděly.
Návštěvník Ondra Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Prof. Holý... nějaké digitálky (nedokáži identifikovat...) http://www.novinky.cz/clanek/150924-profes...elovu-cenu.html
farářskej Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Prof. Holý... nějaké digitálky (nedokáži identifikovat...) http://www.novinky.cz/clanek/150924-profes...elovu-cenu.html Nojo, vědec jako poleno... ti jsou na hodinky málokdy
Cyber Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 (upraveno) V Prahe bol Messier Vuitton, na rukach ma predpokladam nieco z domacej dielne ... Tak už jsem pro Vás ulovil detailní fotku, jenom netuším, kdy jí sem naloaduju. Snad do konce týdne. Ale pravdu měli Ti, co říkali, že má na ruce LV. Chronografový nerez LV na černém krokodýlovi. Na téhle fotce to je snad nějaký PVD model, ale naživo jsem viděl nerez. Mimo jiné moc milý chlapík. Takže tady to je..pozor velká fotka... Upraveno 5. října 2008 uživatelem Cyber
japa Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 generálny prokurátor SR Dobroslav Trnka /zdroj: dnešné HN/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 ...vieme co nosi Habera? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) ...., víme co nosí pan Lustig ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit:zdroj DNES Upraveno 7. října 2008 uživatelem horal
maxs Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) ...vieme co nosi Habera? Zenith Defy Extreme. Podľa môjho odhadu vlastní minimálne troje Zenithky. Asi si kúpim nejaké jeho CD Upraveno 7. října 2008 uživatelem maxs
japa Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 veľvyslanec USA na Slovensku Vincent Obsitnik /zdroj/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xlaque Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Zenith Defy Extreme. Podľa môjho odhadu vlastní minimálne troje Zenithky. Asi si kúpim nejaké jeho CD Tak to potom musi chodiť do Viedne fajčiť , lebo pochybujem, že Team je až taky uspešny Inak dnes som bol so semi-VIP Ludvíkom Vaculíkom (autor manifestu Dva tisice slov) a ten hodinky nenosi
gerhard Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Myslim ako rodina sa ekonomicky uspesni...,a hudbu robi X rokov,takze ak nieco robi vo Viedni,vybera si nove bomby na ruku.
dakasport Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Co jsem komu udelal, ze me musi politicti zastupci USA neustale strasit svou tristni volbou casomiry, neverim tomu, ze by vsem koukala slama z usi, tak jako jejich prezidentovi. Velvyslanec, sedmdesatnik a na ruce nejake Casia, ci co. Hnus velebnosti, jdu blejt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se