Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rychlá zprava - zahledl jsem ve zpravach o prestavbe malostranske besedy, jak italsky turista Paolo Bemo, v prestrojeni za primatora Prahy, uklada do kupole nejake predmety. Na zapesti - jak jinak hodinky italskych turistu a instalateru. Fotky zatim nejsou, ale podle neprehlednutelne uzavery korunky ... :-)

Odesláno
Rychlá zprava - zahledl jsem ve zpravach o prestavbe malostranske besedy, jak italsky turista Paolo Bemo, v prestrojeni za primatora Prahy, uklada do kupole nejake predmety. Na zapesti - jak jinak hodinky italskych turistu a instalateru. Fotky zatim nejsou, ale podle neprehlednutelne uzavery korunky ... :-)

Tak tohle si Panerai opravdu nezaslouzily... :(

Odesláno

...ale dalo se to cekat. Co muzes cekat od cloveka, ktery ma falesny vous.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ano, to se o něm ví už douho...je to ozdoba českých Paneraistů :-)

Odesláno
Já jsem to pochopil tak, že ukládal Panerai do kupole Malostranské besedy.

Vsadim se, ze kdyby to tak bylo, tal by tam uz dneska stala fronta choronolezcu :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem zahlédl Jaroslava Uhlíře ve Všechnopárty, a měl nějaké zajímavé a povědomé hodinky...ovšem nerozeznal jsem zcela.

Vzhledem k tomu, že jsem určitě nehleděl v daný okamžik na jeho ruku sám, táži se proto bystřejších...copak to Uhlíř měl ? :P

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno (upraveno)
V Prahe bol Messier Vuitton, na rukach ma predpokladam nieco z domacej dielne ...

FRO260088_vuiiton4.jpg

Tak už jsem pro Vás ulovil detailní fotku, jenom netuším, kdy jí sem naloaduju. Snad do konce týdne. Ale pravdu měli Ti, co říkali, že má na ruce LV. Chronografový nerez LV na černém krokodýlovi. Na téhle fotce to je snad nějaký PVD model, ale naživo jsem viděl nerez. Mimo jiné moc milý chlapík.

Takže tady to je..pozor velká fotka...

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)
...vieme co nosi Habera?

Zenith Defy Extreme. Podľa môjho odhadu vlastní minimálne troje Zenithky. Asi si kúpim nejaké jeho CD :)

1509bb5f991e4d47155f73beb63c1a4e.jpg

Upraveno uživatelem maxs
Odesláno
Zenith Defy Extreme. Podľa môjho odhadu vlastní minimálne troje Zenithky. Asi si kúpim nejaké jeho CD :)

Tak to potom musi chodiť do Viedne fajčiť :censored: , lebo pochybujem, že Team je až taky uspešny :D

Inak dnes som bol so semi-VIP Ludvíkom Vaculíkom (autor manifestu Dva tisice slov) a ten hodinky nenosi <_<

Odesláno

Co jsem komu udelal, ze me musi politicti zastupci USA neustale strasit svou tristni volbou casomiry, neverim tomu, ze by vsem koukala slama z usi, tak jako jejich prezidentovi. Velvyslanec, sedmdesatnik a na ruce nejake Casia, ci co. Hnus velebnosti, jdu blejt.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...