Přejít na obsah

Dobové obrázky?

Doporučené příspěvky

Hola hola, dohledal jsem jeden dobový katalog tady na webu; možná je toho víc. Původně mi šlo o dobový obrázek Igenů (jsa novopečeným majitelem jedněch renovovaných), abych mohl porovnat původní vyznění (hlavně co se týče luminiscenční barvy). Teď si ale říkám, jestli nejsou nějaké další dobové prospekty, katalogy, plakáty, reklamy na primky vůbec...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak tohle jsem objevil ve starém papíře. ČS - časopis v maďarském jazyku. Rok 1971. Pěkná reklama na sportky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem pepik
Odkaz ke komentáři

A potom jak vzniklo IGEN :D . Neumí to prosím někdo přeložit.

NOVINKA

NÁRAMKOVÉ HODINKY PRE POTÁPAČOV

náramkové hodinky PRIM-ŠPORT

Odolajú tlaku vody 4 atmosféry (do hĺbky 40 metrov). Strojček so 17 kameňmi, chrómované ocelové púzdro, čierny ciferník s fosforeskujúcimi číslami(!) a ručičkami, otočná luneta s nastaviteľným minútovým členením, centrálna sekundovka, ukazovateľ dátumu, remienok z plastickej hmoty.

Cena 590,- korún

Odkaz ke komentáři

Hele fakt jsou to potapecsky...maji lunetu pro odpocitavani casu a tecku nahore jako orliky....

jen mi nesedi ty 4ATM...u potapek bylo 6ATM ne?

A to logo je skutecne šternberské....

...tady uz pomuze jenom accutron :thumbsup_anim:

A C C U T R O N E ......H E L P...P L E A S E :whistling:

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

NOVINKA

NÁRAMKOVÉ HODINKY PRE POTÁPAČOV

náramkové hodinky PRIM-ŠPORT

Odolajú tlaku vody 4 atmosféry (do hĺbky 40 metrov). Strojček so 17 kameňmi, chrómované ocelové púzdro, čierny ciferník s fosforeskujúcimi číslami(!) a ručičkami, otočná luneta s nastaviteľným minútovým členením, centrálna sekundovka, ukazovateľ dátumu, remienok z plastickej hmoty.

Cena 590,- korún

Díky za překlad :notworthy:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

kolega si pri uklidu na me vzpomnel a tady je aspon rychle oskenovana verze - myslim, ze uz se tento obrazek na chronomagu objevil, ale nevim presne kde...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak takhle vypadal záruční list na hodinky PRIM.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...