Přejít na obsah

Igen TOP stav koupit/nekoupit?


spaja

Doporučené příspěvky

Já se obávám, že tím bylo štěstí začátečníka spotřebováno a další podobná příležitost se už nenaskytne, nebo za hodně dlouho. Těch "šuplíkových" zásob ubývá a zachovalé kousky se přesouvají k lidem, kteří znají jejich tržní hodnotu a levněji je neprodají, pokud vůbec. A když už se ještě někde něco objeví, je to hned pryč. Stejný vývoj proběhl ve starožitnostech nebo autoveteránech, stodolové nálezy už jsou minulostí a trh ovládli překupníci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To asi nevíš kam jsi vlezl:) tady jich má už každý tucet, ale přesto další horentně potřebují :lol2:

 

To vím náhodou naprosto přesně :-). To je stejné, jako se sběrateli pivních víček nebo nálepek na sirky, po čase nad tím dědicové stojí, nic jim to neříká a tak si lámou hlavu, jestli to vyhodit rovnou, nebo jestli by to přece jen třeba někdo nekoupil. A kruh se uzavírá a historie se opakuje.

 

Nic proti nikomu a nic proti primkám, taky jich pár mám, jako nostalgickou vzpomínku na doby dávno minulé. Ale na nošení je to přece jen poněkud příliš "retro", navíc bez jakékoliv přidané hodnoty. Byla to masovka, kterou měl každý skladník ve šroubárně, technicky ani designově nic originálního nebo zajímavého a jejich "příběh" je jen o tom, co odkud v Eltonu "okopírovali" a který výrobek světové značky byl pro ně (někdy velmi detailní) "inspirací". Takže jak říkám, pro mě nostalgie ano, ale obdivovat na nich nemám co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...