Přejít na obsah

e-cigareta ...


Baker

Doporučené příspěvky

Nechal jsem si tu poradit Joyetech Ego One V2 a v pohodě. Jen jedna hlava odešla asi po 3 dnech, Začal jsem si míchat sám. Některé tmavé liquidy tomu nedělají dobře,moje zkušenost.

Už pokukuju po něčem trochu (grip)jiném a opět dám na rady zkušených huličů.  Díky vám už od října 16 bez cíga.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

kolegové, prosím, poradili byste mi nějaký grip na MTL?

baterka od joytechu zčudla, dnes zkusím reklamovat. tímto bych rovnou koupil nějaký grip na cthulhu, ale výběr je nepřeberný.

něco jednoduchého, na výkony do těch 15W stačí, spousta gripů je pro mě zbytečně výkonných se spoustou vyfikundací. třeba co sami momentálně používáte a jste spokojeni. díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eleaf iPower mám jako pracovní a super.

V podstatě jsem zkoušel a i popisoval všechny lepší Módy, které mě za poslední dva roky více zaujali. Tak stačí napsat požadavky, trošku to rozvést.. Mám i mnoho fotografií tak není problém.. Při troše času. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jde o to, že Cthulhu je průměru 24 mm a většina menších Módů k využití s jedním článkem jsou stavěné na menší průměry atomizerů. Některé na max. 22 mm, třeba ten iPower na 23 mm. U některých výjimek jako např. to Pico, širší atík nenatočíš, většinou ale jen přesahují Mód. Tak s tím je třeba taky počítat, že Cthulhu je poměrně širší atty.

Jinak, jak už je tu psáno, s novějšími Módy od Joyetech, pod který patří i Eleaf a Wismec se chyba neudělá. Jsou to velmi podobné osvědčené čipy v různých konstrukcích, kabátech.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

baterka odešla během svátků a dovedete si představit jak mi bylo bez náhradní, bez vapingu...musel jsem pro tabák a hezky smrdět po staru.. to mě fakt dostalo, protože jak jsem si zvykl na vaping, tak se mi cigarety pomalu eklujou..

 

takže co.. asi vestavěnou baterku, ovládání stačí watty + by to mohlo ukázat odpor spirálky jakou jsem namotal. víc asi netřeba. jestli grip do ruky nebo váleček je asi jedno, pokud bude cthulhu přečuhovat tak to přežiju. jde mi o to, abych zbytečně nekoupil nějaký dělo na 200W, když mi stačí 13-15W. preferuju jednoduchost, spolehlivost a přiznivou cenu, výdrž stačí třeba jen den, přes noc nabiju..

 

vím že furt otravuju, ale moc dobře jste mi poradili ohledně atíku, tak svůj dotaz píšu zase sem, na forech o vapingu se ani nechci registrovat, když jsou tu takoví odborníci. navíc bych to rád pořídil už dnes během oběda, abych to měl vyřešený..

 

edit: třeba tohle by šlo?: https://www.vasecigareta.cz/produkt-1593-mod-eleaf-istick-pico-tc-75w.html

baterii lze nabíjet i přes usb, externí nabíječku na tyhle články nemám.

 

edit: tady v kombinaci s cthulhu - vejde se to akorát.. https://www.fasttech.com/reviews/photo/6340200/39663

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak však píšu, že iStick Pico je super, ale ne k využití s Cthulhu. To je možné, že u některých kusů Pico se tam skrz tolerance přes víko povede atík našroubovat nebo je trochu zbroušené, ale běžně to kompatibilní není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samo, jako každá věc má nějaký ten klad, zápor a to své. Krátce Ti ho za sebe a slušnou cenu, relativně mírně větší velikost převáženou královskou kapacitou, výbornou ergonomií, i díky dural kabátu poměrně nízké váze, kvalitnímu nerez 510 s mínusem snad jen méně odolné povrchové úpravy, s klidným svědomím doporučím a tento patří i mezi ty Módy, které jsem si stabilně nechal.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...