Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty brdo, to bych to tebe nerekl:-) Tomu jsme rikali "slukovka". Nechci ani vzpomenout tech ujetejch autobusu do skoly...

Sedím takhle na zastávce, čekám na autobus do školy a najednou tma :D To víš, někdo holky, jiný vdolky, já zas nemusím destiláty. Když mi někdo říká jak má super 1000 let starou whisky/koňak/rum/dosaď si co chceš, je mi to šumák. Mám radši v mozku anandamid než acetaldehyd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokračuju ve své raketové závislosti na vapingu a malý upgrade s velkýma koulema.

Evolv Kick zasunutý do GGTS s 18650 baterkou Sanyo. Nastavený na 9W, namontovaná Penelope s plochým kanthalem na GGTS bázi.

Z toho, co jsem vyzkoušel to nejlepší. V podstatě jedu jen dva liquidy, Inawera Surprise v Penelope a DIY černý rybíz VPG Power Smoke + aroma v G-Bellu na fajfce. Fajfka je příjemná změna. Je to jiný systém (Genisis vs. Penelope), tedy jiné pojetí chuti.

Chtěl bych se v rámci své bezpečnosti zeptat tiktaka nebo codyho, zda je v pořádku na Kicku používat baterky 18650 Li-ion 3,7V 2600mAh Sanyo UR18650FM. Já jen, aby mi to nevybuchlo v hubě a abych nemusel do rukou Bohdana Pomahače.

Odkaz ke komentáři

To se rozhodně bát nemusíš :) Pověry o tom, jak "bouchají" velké LiIon články jak granáty jsou trošku přitažené za vlasy (díky technologii membránových pojistek v článcích a díky tomu, že baterie spíš prudce zvýší svoji teplotu, případně se nafoukne a "pšoukne" - i proto jsou na většině gripů bezpečnostní dírky ve víčkách či jinde, které slouží jak pro odvod plynu směrem od úst, tak rovněž pro možnost "vyšťourání" zaseklé či nafouklé baterky.

IMR jsou pro Kicka doporučené z hlediska jeho výkonové (proudové) náročnosti (je díky technologii srovnatelná s novými VW gripy) a při kombinaci nastavení vysokého výkonu s nízkoodporovou spirálkou jde i o 3A (něco sežere i "booster" Kicku). Tohle Sanyo bez problémů zvládá.

Tohle doporučení u Kicku a ProVari na striktní použití AW IMR baterie právě řeší to, že spousta lidí byla do takto kvalitní a luxusní kombinace (GG grip s Kickem nebo ProVari + třeba Penelope) nacpat nějaké ****FIRE články, které nedokáží kontinuálně dodat třeba více než 2A počas potahu a Kick či Provari pak kolaboval, či v případě Provari začal sám nastavovat podivné hodnoty na výstupu, hlásit chyby a zasekávat se.

Kombinaci GG (ale Stealthu s vytvořeným prodloužením pro 18650 + Kick) dobře znám, problém byl právě trošku v přechoďácích gripu, které byly vysoké a Kick tak reálně vypínal už někde na 3.7V napětí článku. Původní majitel má teď GP Paps grip (na fotkách vypadá troškou "pouťově", ale realita je úplně jiná - luxusní, skvěle zpracovaná a velmi funkční záležitost) s tubusem na 18800 - právě pro 18650 + Kick a Kick díky menšímu přechodovému odporu vypíná o 2 desetiny napětí níže (někde kolem 3.5V - článek ještě trochu déle vydrží)

Otázkou je, zda GGTS bude mít podobný problém nebo ne - přeci jen Stealth byl trošku "upraven" pro použití 18650+Kick, zatímco Telescopic je právě na podobné "hrátky" s delšími články či dosazení Kicka od výroby určen.

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odkaz ke komentáři

Tak gratujuju!

A neboj, Sanyo 2600 nemuze skodit v nicem. Ja je mam furt rad, ikdyz jim davam na frak (nabijim 1x nebo 1,5x C) porad celkem drzi. Bouchat, nebo spis vzplanout muzou li-polky, ty taky narozdil od li-lo davaji mnohem vic stavy. Co jsem videl na youtube tak to vzplanou vetsinou packy modelarum, kdyz nastavi blbe nabijec nebo se objevi jina chyba. Takovej akku pack z vrtulniku ti da i 25000 W. Kdyz jsem jednou omylem zapojil dva akupacky ne do serie , ale do sebe (uzavrel jsem obvod - zkrat) tak se mi okamzite svarily kabely a clanky se jen nafoukly, ani nepsoukly:-( Dnesni lipolky umi na par vterin dat i stonasobek kapacity. Lifecka a liony jsou v poho. Dokonce blazni kdyz jim ventilek psoukne tak membranu nejak narovnaji nebo vyndaji a baterky jedou dal:-))

Odkaz ke komentáři

Mas to vazne pekne sladene. Fajfky jsou bozi, jen spatna zkusenost s okolim (bylo mi cca 25 let) mi brani jim opet podlehnout. Musim nechat narust fousy.

Jinak objednavku na Steamboy jsem zrusil. Na patecnim srazu Willpro jsem krome novych zazitku nasosal taky nejake informace. Tento produkt a jeho tvurce jde dal mimo sferu meho zajmu.

Zajimave je, ze kdyz jsem avizoval, ze jsem ve slabe chvily koupil Joy Upgrade grip a cinskou Genisis AGA-T a nevim vlastne co s tim, nikdo zajem neprojevil. Na srazu jsem to polozil na stul a do hodiny bylo oboji prodane:-))

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes udělal ježíška. :santa:

Chtěl jsem původně Joyetech eVic, ale ta mechanika má daleko větší kouzlo umocněné "ruční" výrobou v ČR. Mam radost jak z hodinek. A ani to nebylo tolik zlaťáků.

Naplnil jsem svůj oblíbenej Joyetech Tobacco VG a hraju si na dýmovnici. :nuke:

(Akorát jsem se těšil v krámku na pokec s TikTakem, ale někam mi utek)

post-634-066953300 1355153646.jpg

post-634-034380900 1355153663.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobre jsi udelal. Az si zvyknes mackat malickem uz nebudes chtit jinak:-)) Jen mezi Vivinou a gripem mas nejakou podezdrele velkou mezeru. To by pri padu nemuselo dobre dopadnout. Neboj se atik vic natocit. Plusovej kontakt gripu byva u novych kusu dost vysoky. Podle me proto, aby si kazdy soudruh natocil svuj atik a tim si zamackl plus na gripu jak potrebuje. Zatim to malo co jsem rozebiral melo vzdy plusovej kontakt na gripu v gumovem tesneni, takze se necha pak v pripade potreby i malinko povytahnout. Pokud se ti ho dosroubovat (s citem!!!) nechce, zkus si doma najit nebo koupit podlozku. Aby proste atik dolehal na grip. Je to mozna vec pocitu, ale mam to tak na vsem hardware.

Na eVic zatim rozporuplne reakce. Pro me nemyslitelne, ze bych si sve koureni sledoval na grafech v PC a nejaky soft rozhodoval jak mam tahat.. A pry (jak vyplynulo z dnesni diskuze na ECF) prvni verze jsou pry s prvnim firmware, tj. kupci jsou vlastne betatesteri:-))) Na emaily s problemy pry Joytech reaguje meilem - dekujeme, jestli mate dalsi napad poslete nam ho. Takze bych urcite s nakupem jeste pockal.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Na eVic zatim rozporuplne reakce. Pro me nemyslitelne, ze bych si sve koureni sledoval na grafech v PC a nejaky soft rozhodoval jak mam tahat.. A pry (jak vyplynulo z dnesni diskuze na ECF) prvni verze jsou pry s prvnim firmware, tj. kupci jsou vlastne betatesteri:-))) Na emaily s problemy pry Joytech reaguje meilem - dekujeme, jestli mate dalsi napad poslete nam ho. Takze bych urcite s nakupem jeste pockal.

to už je až takhle daleko ? - tak to je mazec :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Koukal jsem radeji ted k Tiktakovi a zrak neklamal. Mas asi nejakou novejsi verzi. Ta puvodni byl rovnej valec (viz. foto) a ty mas na konci zuzeni. Jestli teda dobre vidim.

post-3003-020003100 1355154758.jpg

Pro ty co vahaji, v soucasne dobe v elektronickych gripech za dobrou cenu kraluje tento broucek. Sice jsem osobne zastance mechanickych gripu, ale na zacatek je urcite vhodnejsi toto. Umi to asi vse co dnesni el. gripy nabizi a ohlasy jsou pozitivni, zrovna tak cena. Delka je podle pouzite baterky. A je dost variant barev a cudliku:-)

post-3003-004720600 1355154947.jpg

ehh, jeste odkaz ikdyz se prodava v kazdem lepsim shopu http://www.atty.cz/atty/eshop/0/0/5/481-Vamo-VW-MOD-V2-provedeni-Black-Chrome-vcetne-tlacitek

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Taky bych bral tu Vivinu víc dotaženou, ale když jí utáhnu, tak mi to samo sepne kouření. Ale takhle se mi tam trochu viklá, je mi jasný, že nemám něco úplně v pořádku. Můžeš mi ještě jednou (nejlépe jako pro blbce) poradit co přitáhnou, vytáhnout, nebo jakou podložku kam dát. Motám se v tom jak nudle v bandě.

Upraveno uživatelem Skeleton
Odkaz ke komentáři

YPO: Nevim jestli se bez registrace neco zobrazi, ale kdo neveri at si pocte:-))) Vypada to luxusne, displej to nej co jsem videl, ale... pro me to neni...

Na zadost uzivatelu to pry bude mit budik a MP3 prehravac:-)

(posledni veta je zert)

http://www.e-cigaret...hp?f=108&t=3353

post-3003-034278300 1355155250.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Grafy, jméno uživatele, kalendář, počty puffnutí atd. V příští verzi to už možná bude posílat SMSky...

no to je strašný ne ? :D

na druhou stranu aspoň člověk zjistí, jak je velký závislák - já osobně si myslím, že toho vykouřím daleko víc v elektrice než v papíru

Odkaz ke komentáři

No, to asi vetsina z nas. Kouril jsem cca 15 -20 balenejch, podle prepoctu dle ubytku liquidu mi to ted vychazi na 3 krabky denne (ted cca 5ml/den) . Sedim ted temer cely den u PC a krome sledovani for (konecne) furt cumlam vapik:-) Zase jsem o dost snizil nikotin, takze zdravotne jsem na tom lip.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

No, to asi vetsina z nas. Kouril jsem cca 15 -20 balenejch, podle prepoctu dle ubytku liquidu mi to ted vychazi na 3 krabky denne (ted cca 5ml/den) . Sedim ted temer cely den u PC a krome sledovani for (konecne) furt cumlam vapik:-) Zase jsem o dost snizil nikotin, takze zdravotne jsem na tom lip.

to je otázka na kterou myslím neexistuje erudovaná odpověď - úplně zdravé to asi také nebude

Odkaz ke komentáři

taky si myslim ze kolega Skeleton dobre udela s vyberem. gratulace!

nejlepsi je asi fakt ciste analog bez elektroniky... ono totiz at se stelujou cisla na

obrazovce jakkoliv, je to porad nejak dost stejne - bez markantniho rozdilu. ani to, ze baterka ma s elektronikou vydrzet dele s "kontinualnim" vykonem az skoro dokonce, jsem nejak moc nepostreh... a tech slibenych 15Watt u eVic se podle mereni smrsklo na pouhych 10-11W coz nemusi casto vubec stacit...

me osobne staci uplne bez elektroniky, a vim co mam. zrovna tak podobne jako tenhle ceskej model. tam se nama totiz ani moc co kdy potento. jednou za cas nanejvys opucovat kontakty a finish.

jak si naridit na normalnim (bez elektroniky) gripu optimalni chut a t-hit: tady se nic nemusi ridit, to se dela snadno delkou stisku tlacitka a prislusnym tahem pusou - kdyz ovsem take souhlasi vinuti spiraly.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...