Bullet Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Cyrile,to je presne ono, ja mam v praci kolegu, co kouri asi patnact let normalne a nechtel nikdy prestat, je to asi deset dni, co ma elektronickou cigaretu a rika, ze uz nechce nic jineho, ze nechape, jak dlouho to mohl takto delat....smrad, venku zima, atd, atd....Na druhou stranu mam kamarada, co s E.cigaretama zacal a po mesici skoncil s tim, ze mu ten naturalni kour a to vse kolem standardni cigarety chybi...a to uz jsem premyslel o tom, ze to taky zkusim, jelikoz taky taky dam normalni cigo....Tak ted nevim, zkusit to, nebo se rovnou na oboji vykaslat...tot otazka....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ...Tak ted nevim, zkusit to, nebo se rovnou na oboji vykaslat...tot otazka....:-)bejt tebou, tak bych zkusil v kazdym pripade se nejdriv vybodnout na ty normalni cigarety. a kdyz to nepude nebo nevyjde,poridil bych si nejakou peknou e-cigaretku. uplne v klidu a bezbolestne. coz je daleko chutnejsi a mnohem levnejsi...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ...no, kourim krabici za dva dny...takze by se to asi finance vyplatilo....akorad mam rad ty "naturallni" veci, takze nevim jak by to dopadlo..ale jo, zkusim e-cigaretu a potom se na to vykaslu uplne...stejne je to k nicemu, za rok bez koureni si muzu koupit hezky hodinky....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 (upraveno) Tělo - The Cube Siam verze sandblast 18650, baterka Sanyo 2600mAh, tank DCT 510 cca 6ml Smok, drip tip dural Rak malovyroba. Pro spiderer vice v SZ.Na mne jsou 18650 gripy příliš velcí macci. Mám jako jediný a první grip cube 14500 a kupoval jsem ho z pinkmule (dánský web co posílá ze Španěl). Je super, hlavně nastavitelný plusovy kontakt je důležitý, kvůli regulaci vzduchu atiku co maji sání zespoda). Skvělá volba kostlivce.) Tak ted nevim, zkusit to, nebo se rovnou na oboji vykaslat...tot otazka....:-)Lepší ale bolestivejsi je vykaslat se na nikotin úplně. V elektronice dám nyní 3ml 18mg liquidu za den, tedy 54mg nikotinu, to je jako 40 marlborek. Normálně jsem kouřil tak 5 balenych za den. S návykovou látkou jsem tedy šel silně nahoru, akorát nedýchám benzpyreny, nitrosaminy a jiné karcinogenni produkty hoření organického listí jménem tabák. V podstatě jsem přestal kouřit. Jen asi 3x týdne jdu s kamarádkou v práci na sociální kouř, ale to už i teď taham své e-pipes. Předtím 1-2 al capone pockets za týden. A předtím 3/4 zware shag. Přestože jsem vždycky nesnášel ochucené kouřivo, at už doutníky či tabák, u liquidu jsem se od tabákových liquidu na začátku, pres mentholy a citrusy, dostal k ovoci a nejnověji k desertum. Právě mi ruce voní od cinnamon cookies. Namichal jsem si 40 ml. Úžasné aroma, směs skořice a sušenek. Tesim se i na dodávku karamelovych, lekoricovych a boruvkovych dobrutek od vapedudes z USA.Edit: sorry ale já tu opravu diakritiky na nexu prostě neumim vypnout a píšu jak tatar.Edit 2:ještě poznámka z praxe, rozdíl mezi komerčním čínským ego cigarem a mechanickým gripem jako třeba cube s atomizerem typu Penélope, spheroid nebo dobry genisis je nebetycny. Nenechte odradit cinskyma sragorama a zkuste motat kanthal na mesh nebo knot, je to dobrota. Upraveno 20. prosince 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Pozor na náplň! Nebude ti totiž možná nic platná elektronická cigareta, pokud koupíš nesprávnou náplň. Manželka mu koupila ze samý radosti že už nebude tolik páchnout nějaký s příchutěmi, ale protože nikdy nekouřila, nevěděla, že by měly mít nějaký to procento nikotinu. A to ty, co mu přinesla neměly. A to prý není ono. Pocit slasti se nedostavoval....takže si kupuje příchuť "balený tabák" nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Na mne jsou 18650 gripy příliš velcí macci. Mám jako jediný a první grip cube 14500 a kupoval jsem ho z pinkmule (dánský web co posílá ze Španěl). Je super, hlavně nastavitelný plusovy kontakt je důležitý, kvůli regulaci vzduchu atiku co maji sání zespoda). Skvělá volba kostlivce.) Vubec nevim o cem mluvis, nejsem chemik, ale uzivatel...neber to zle...asi bude potreba dobre vybrat prvni e cigaretu a hlavne napln...jak pise Cyrda hned pod tebou...ze?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Vubec nevim o cem mluvis, nejsem chemik, ale uzivatel...neber to zle...asi bude potreba dobre vybrat prvni e cigaretu a hlavne napln...jak pise Cyrda hned pod tebou...ze?!Tak náplň, neboli liquid je důležitá, hlavne obsah nikotinu. Jestli kouris normál cigara, tak kup 18mg/ml liquid, da se i 24, ale to už bylo na me moc, jestli lightky tak míň, 9-12mg/ml. Jinak ten "prask" z e-ciga neucitis. Jde o ten "hit" ze sluku. Jako když si potahnes z červeného marlbora nebo z R1, tu R1 neucitis. Tolik o náplní, pak je tu "hardware" který odpařuje liquid na "dým". V zasade se jedna o baterku, a jeji pouzdro s tlacitkem, která napájí žhavicí cívku, no a pak atomizer, coz je věc, kde se na odporovem dratu odparuje liquid na vdechovanou "paru". Existuje mnoho variant a některé komerční tipy jsou popsané v předchozích příspěvcích tohoto vlákna. Já jsem začal 3 měsíce na Joyetech ecab. Ale poslední 2 měsíce jsem uletěl na custom vapingu. Na světě jsou desítky kutilu, co vyrabi male série gripu (pouzdra na baterky se spínačem) a atomizeru, které se dají navzájem kombinovat. Ale to je jiná písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ...muzu Te poprosit o konkretni model, typ....do SZ prosim...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ...muzu Te poprosit o konkretni model, typ....do SZ prosim...?Když já se v te komerci nevyznam, mel jsem akorát ten Joyetech ecab. Jinak nakupuju po fórech. Koukni ta 5-10 stránek zpět, tam radí cody a tiktak, to jsou mazaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ....no tak urcite....kouknu na to...chci s cigaretama prestat...zaplatim z toho povinny na auta.....:-) dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Možná pro cikinka. Dneska v šest večer bude na webu vapourart k dostání nový atomizer Spheroid v2 a grip piccolo v 2.5. Za 2 x 85 euro (DHL doprava zdarma) dostaneš velikou parádu. Jen to chce kapičku, ale opravdu jen kapičku zručnosti. Musíš si totiž kouření připravit sám. Namotat filtraci do atíku a udělat 4 závity drátem na knotu by ale měl zvládnout každý Nicméně stojí to za to. Návody najdeš na youtube (nebo ti to můžu ukázat). Nicméně musíš být rychlý a nakupovat hned jak se zboží objeví. Může se stát, že do 10 minut bude vyprodáno Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) Diky za info...kouknu na to, nicmene jsem "Ecigaretovy amater" a tohle uz je pro nejakeho fajnsmekra...k cemuz se musim teprve dopracovat...:-) edit: ...a zjistit, co vlastne chci a od Ecigarety ocekavam... Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem cikinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Myslím, že nejlepší pro začátek je koupit sadu eGO-K, liquid tabákovka 24 mg a potom se dál rozvíjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Diky za info...kouknu na to, nicmene jsem "Ecigaretovy amater" a tohle uz je pro nejakeho fajnsmekra...k cemuz se musim teprve dopracovat...:-) edit: ...a zjistit, co vlastne chci a od Ecigarety ocekavam...Jasně, jak jsem psal, nenech se odradit čínským dostupným standardem, je to jen první krok. Rolexy taky nekoupíš v Kauflandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Presne tak....necim zacnu a uvidime kam to bude smerovat.....diky kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Myslím, že nejlepší pro začátek je koupit sadu eGO-K, liquid tabákovka 24 mg a potom se dál rozvíjet. Asi jo, to ego-k je široce používané. Prodejna na Zličíně v patře obchodu Wrangler. Patří to známému. Teď jsem viděl tuhle sestavičku u paní z práce v červené barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 ...velmi zajimava sestavicka...to se mi libi...ted uz jen, jestli se mi tam chce zajet, nebo si to objednam pres net...Ale jelikoz jeste potrebuju neco dalsiho pokoupit, budu tam muset absoluovat cestu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 ...velmi zajimava sestavicka...to se mi libi...ted uz jen, jestli se mi tam chce zajet, nebo si to objednam pres net...Ale jelikoz jeste potrebuju neco dalsiho pokoupit, budu tam muset absoluovat cestu :-)Prodává tam pjekná dcérečka a mají tam i liquids, tak můžeš koupit vše pro úspěšný start. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Organic: Diky za pomoc!"Dcerecka".....tak super, parada, zajedu tam a nakoupim....dokourim krabku standardu a zacnu s "E" cigem....:-)Jsem na to zvedav....potom sem hodim info, jake to je, jak jsme si "sedli"...:-), treba to pomuzedalsim co o tom premysleji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Organic: Diky za pomoc!"Dcerecka".....tak super, parada, zajedu tam a nakoupim....dokourim krabku standardu a zacnu s "E" cigem....:-)Jsem na to zvedav....potom sem hodim info, jake to je, jak jsme si "sedli"...:-), treba to pomuzedalsim co o tom premysleji..Hlavně z eciga netahej jak z normálního cíga, chce to menší tah a déle, třeba čtyři pět vteřin. Chvíli trvá než si na to člověk zvykne. Já zezačátku úplně rozpaloval atík, ale rychle jsem si zvykl. taky nabitá baterka lepší než vybitá. No však zkus a ptej se, jsme k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se