Majk1 Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Mám obavu, ze az na to vymyslej daň (zjistili, že je nutné to zdanit a teď už to jen rychle prohnat sněmovnou...), nebude to od těch 6 ? daleko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Mám obavu, ze az na to vymyslej daň (zjistili, že je nutné to zdanit a teď už to jen rychle prohnat sněmovnou...), nebude to od těch 6 ? daleko...Taky se obávám. Hodlám se předzásobit:-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carllos Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Tak jen hlásím, že IQOS se už dá koupit i u nás a cena jednoho balíku "cigár" je 90 korun, pokud kupujete karton, jinak kilo. Což je oproti 6 éčkům, které to stálo, když jsem to kupoval z Německa, výrazný rozdíl. I po dvou měsících jsem s tím furt spokojen. Kde jsi kupoval, můžeš hodit link? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 (edited) Ahoj, chtěl bych požádat vážené kolegy, jestli se někomu doma neválí nepoužívaný hardware. Zatím používám Joyetech eGo AIO Pro. Chtěl bych se posunout výš, ale jelikož jsem technická trubka, a ani po hodinách studia na netu z toho nejsem moudrý, bojím se nakoupit nové věci, se kterými si pak nebudu vědět rady. Představoval bych si nějaký grip se vším co k tomu patří k okamžitému použití, s čím bych mohl experimentovat. Díky za nabídky. Edited August 9, 2017 by Klokan Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Kde jsi kupoval, můžeš hodit link? DíkyNo já to kupoval z Německa, ale už funguje tohle https://cz.myiqos.com/home?utm_source=new%20registration kde se snad domluví návštěva prodejce toho aparátu, a kde se dají objednat cigára online. Ale ty už prodávají i u nás, v trafice v Kauflandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carllos Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Dík, takže strojek v trafice a náplně na webu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Nikde nevidím cenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Dík, takže strojek v trafice a náplně na webu?Ne, strojek přes přihlášení se a sjednání schuzky https://cz.myiqos.com/podpora/help-store.html, přijede prý pán, a prodá ti strojek. Prý je snad dokonce možné si to na tejden nebo dva půjčit, a pak se rozhodnout. Náplně - heets, na tom webu nebo např. u nás v trafice:-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 (edited) Double. Edited August 9, 2017 by decebal Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Nikde nevidím cenu?Slyšel jsem, že 1800.-, bez záruky. Já to kupoval za trojku :-(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sifon Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 K tomu iQosu...mají ho třeba u Shell. Aspoň na Kladně na Sítný. Cenu netuším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Tak teď byla za kolegou v kanclu ta osoba s aparátem a momentálně prý mají akci aparát + karton cigár za cca 1800. To mi přijde hodně dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Jen mě je divné, proč si to prostě nemůžeš koupit a musíš si někoho objednávat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Jen mě je divné, proč si to prostě nemůžeš koupit a musíš si někoho objednávat?Můžeš si to koupit v Iqos store v Kutné Hoře, nebo si počkat, až jich ne podzim pár dalších otevřou. Pokud vím, je to prý proto, že chtějí každému zákazníkovi vysvětlit, jak s tím zacházet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Děkuji za vysvětlení. Takže vesměs dobré zkušenosti.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Vesměs nevím, já jsem s tím moc spokojenej a pár lidí okolo taky. Ale třeba Zmizíkovi to nechutnalo, fajnšmekrovi:-). K tomu je IMHO dobrá ta možnost si to na pár dní půjčit a zkusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Njn, sem si zvyk na ty vonavy sracky z elektrocigara a todleto mne smrdelo vylozene protivne a prislo mne s tim vic sraniho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 No mě právě připadá to sraní s těma vodičkama . Ale je fakt, že by to asi chtělo vyzkoušet. Asi nejvíc mě zajímá, jak to smrdí a jestli to vůbec kouří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Kouří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Hele, to je zajímavý. Teď po dvou měsících si vobjednávám novou bázi a zjistil sem, že celý ty dva měsíce hulím elektrocigáro vomylem bez nikotinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts