Jump to content

e-cigareta ...

Baker

Recommended Posts

Mám obavu, ze az na to vymyslej daň (zjistili, že je nutné to zdanit a teď už to jen rychle prohnat sněmovnou...), nebude to od těch 6 ? daleko...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak jen hlásím, že IQOS se už dá koupit i u nás a cena jednoho balíku "cigár" je 90 korun, pokud kupujete karton, jinak kilo. Což je oproti 6 éčkům, které to stálo, když jsem to kupoval z Německa, výrazný rozdíl. I po dvou měsících jsem s tím furt spokojen.

Kde jsi kupoval, můžeš hodit link? Díky

Ahoj, 

chtěl bych požádat vážené kolegy, jestli se někomu doma neválí nepoužívaný hardware. Zatím používám Joyetech eGo AIO Pro. Chtěl bych se posunout výš, ale jelikož jsem technická trubka, a ani po hodinách studia na netu z toho nejsem moudrý, bojím se nakoupit nové věci, se kterými si pak nebudu vědět rady. Představoval bych si nějaký grip se vším co k tomu patří k okamžitému použití, s čím bych mohl experimentovat. 

Díky za nabídky. 

Edited by Klokan

Jen mě je divné, proč si to prostě nemůžeš koupit a musíš si někoho objednávat?

Můžeš si to koupit v Iqos store v Kutné Hoře, nebo si počkat, až jich ne podzim pár dalších otevřou. Pokud vím, je to prý proto, že chtějí každému zákazníkovi vysvětlit, jak s tím zacházet.

No mě právě připadá to sraní s těma vodičkama  :lol2: . Ale je fakt, že by to asi chtělo vyzkoušet. Asi nejvíc mě zajímá, jak to smrdí a jestli to vůbec kouří.