Jump to content

Hodinky na pivu

liskus

Recommended Posts

před 29 minutami, Spongebob napsal:

To se podivejme :) to nejsou ty "klasický" zelený bronzovky co? Soudě dle těch červených indexů.

Eterna KonTiki Adventure Bronze, po dlouhé době jsem je vytáhl 🙃 

PS: Orisky vypadají parádně !

před 3 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Eterna KonTiki Adventure Bronze, po dlouhé době jsem je vytáhl 🙃 

PS: Orisky vypadají parádně !

Díky! Ja ty Eterny tak moc rád :) Právě ta zmíněná zelená bronzovka má super výdrž, to je dobrá věc :)

Tyto tvý tak nakoukaný nemám, holt jich asi moc není.

• Upvote 1

Jsou to 38, ruku mam 17.5cm. Nekdy mi prejdou trochu mensi, zvlaste pri prechodu z vetsich hodinek, ale kupoval jsem je v akci a 40mm zrovna v akci nebyly, ty by asi byly idealni. Po par dnech noseni uz si ale vzdy na velikost zvyknu a uz mi to neprijde. Jinak zpracovani super, jsou fajn. 

Nosil jsem na ruce 16,5 - 17 ty 40mm na tahu a seděly uplně brutálně..nejpohodlnější hodinky :) Jenže já mám rád větší hodinky tak jsem je pustil. Mě by se líbily spíš ty 42mm, ale na živo jsem je ještě neviděl a je možný,že jak se ten cifr zvětší že to třeba nebude vypadat tak vyváženě..těžko říct :).  Ale 40mm top, určitě můžu doporučit.

@ducenstvo78 tyjo je zvlastni jak muzou 38 vypadat dospele. moje mantra je 44 a vetsi, ted jsem zrovna nadsenej z 46. uz 42 co mam, mi pripadaji malinke. o 38 bych si skoro nedovolil premyslet a ty tvoje vypadaji pritom super. zvlastni jak to nekteri vyrobci umi s velikosti