Přejít na obsah

Rolex Daydate


Pali11

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Me se ty zluto-zlaty libej hodne, ale uz to chce trochu koule tohle vynest a take mit urcity styl, jinak to bude jako pro kolotocare. To bile zlato je takove praktictejsi, mene napadne a take bych osobne volil bile zlato i pro sebe. Budeme kupovat pro manzelku DJ a take bile zlato, cerny cifr s diamantama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem léta champagne a před pár dny jsem je prodal a koupil silver právě kvůli čitelnosti. Je to o dost lepší, ale pokud Ti jde hlavně o čitelnost tak jedině bílý a nebo černý.

Stříbrný je pořád sunburst a v kombinaci s lesknoucíma se ručkama a římanama je to za šera furt ne úplně ideální. Ale jak jsem psal, oproti champagne o dost posun k lepšímu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jááj škoda že si nedal vedieť dal som sem na fórum požiadavku že by som kúpil DayDate. A po koľkých rokoch ti to začalo prekážať? Teraz by si mi teda odporučil radšej so strieborným cifernikom.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před lety jsem jako mladý ucho viděl (víc jak 20 let) na jednom amíkovi DD v upravě PVD ,Dlc  nebo tak něco  pěkně za ty léta prosvítající gold ,to se mi zapsalo do mysli a furt to je top co jsem  kdy viděl ,měl ...taková varianta OWG ...i když je už mám tak néé s tím správným cifrem (black) a úpravou ...nejspíš světoběžník ze zkušenostma to byl ,nebo proč tato varianta ???...podstata zůstavá  i když okolí vidí něco jiného...bezpečnost a předcházení problémům na cestách kolem světa při zachování možnosti mít kdykoli a kdekoli na ruce to co chci to byl předpokládám motiv proč to tak měl...což vlastně u trezorofek s občasným vyvenčením není třeba...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...

No nakoniec som kúpil DD champagne s Roman robili mi veľkú radosť ale po pól roku som ich musel predať z rod. dôvodov teraz nosím všeličo na ruke ale už to nemôžem vydržať veľmi lutujem predaj. Stále mám pocit že mi niečo chyba...Tak som sa rozhodol predať auto a hneď utekám objednat znova DD a už dúfam ako na stálo , len teraz neviem či znova tie isté alebo champagne s diamantmi čo by ste brali?

37EDF757-F392-42FC-BE76-A971CAC698A7.jpeg

EBD0894E-E553-4866-AFB8-689A8C7A7ECA.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...