Richard Eš Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Aj Rytmus odkazuje celé zlaté Link to post Share on other sites
nastycrew52 Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Vím, že nejsou ve výběru. Ale za mě vedou z bílýho zlata tyto Link to post Share on other sites
kroupek Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Me se ty zluto-zlaty libej hodne, ale uz to chce trochu koule tohle vynest a take mit urcity styl, jinak to bude jako pro kolotocare. To bile zlato je takove praktictejsi, mene napadne a take bych osobne volil bile zlato i pro sebe. Budeme kupovat pro manzelku DJ a take bile zlato, cerny cifr s diamantama. Link to post Share on other sites
Richard Eš Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Kebyže si ja vyberám tak toto by bola jasná voľba Link to post Share on other sites
sido Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 za mě jednoznacne klasika tj 36tky a komplet žlutý zlato.... Link to post Share on other sites
Chosef76 Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 Za mě určitě DD se zeleným cifrem v rosegoldu. Ty mám jako cílovou metu. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
tenge Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 Když už tak buď bílé jako nasty, nebo RG jako Pepa a kdyby jen DD podle tebe tak champagne Link to post Share on other sites
MaxT Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 Měl jsem léta champagne a před pár dny jsem je prodal a koupil silver právě kvůli čitelnosti. Je to o dost lepší, ale pokud Ti jde hlavně o čitelnost tak jedině bílý a nebo černý. Stříbrný je pořád sunburst a v kombinaci s lesknoucíma se ručkama a římanama je to za šera furt ne úplně ideální. Ale jak jsem psal, oproti champagne o dost posun k lepšímu. Link to post Share on other sites
Pali11 Posted October 3, 2020 Author Report Share Posted October 3, 2020 Jááj škoda že si nedal vedieť dal som sem na fórum požiadavku že by som kúpil DayDate. A po koľkých rokoch ti to začalo prekážať? Teraz by si mi teda odporučil radšej so strieborným cifernikom. Link to post Share on other sites
beerlao Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 Před lety jsem jako mladý ucho viděl (víc jak 20 let) na jednom amíkovi DD v upravě PVD ,Dlc nebo tak něco pěkně za ty léta prosvítající gold ,to se mi zapsalo do mysli a furt to je top co jsem kdy viděl ,měl ...taková varianta OWG ...i když je už mám tak néé s tím správným cifrem (black) a úpravou ...nejspíš světoběžník ze zkušenostma to byl ,nebo proč tato varianta ???...podstata zůstavá i když okolí vidí něco jiného...bezpečnost a předcházení problémům na cestách kolem světa při zachování možnosti mít kdykoli a kdekoli na ruce to co chci to byl předpokládám motiv proč to tak měl...což vlastně u trezorofek s občasným vyvenčením není třeba... Link to post Share on other sites
tedwine Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 Šampus urcite! pripadne RG s olive (len neviem ci to nie je hard to get hot model) Link to post Share on other sites
MickyRocks Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 Link to post Share on other sites
Pali11 Posted October 8, 2020 Author Report Share Posted October 8, 2020 před 6 minutami, MickyRocks napsal: Krasne a ešte kombinácia s Gucci Link to post Share on other sites
sido Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 @MickyRocks presne dle meho gusta Link to post Share on other sites
Pali11 Posted October 8, 2020 Author Report Share Posted October 8, 2020 Moja reč Link to post Share on other sites
tedwine Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 Ja to serem kua. Neskutocny kusok! Link to post Share on other sites
Pali11 Posted February 19 Author Report Share Posted February 19 Má tu niekto fotku strieborného ciferníku prosím? Link to post Share on other sites
JirkaC Posted February 22 Report Share Posted February 22 V 3. 10. 2020 v 4:40, Chosef76 napsal: Za mě určitě DD se zeleným cifrem v rosegoldu. Ty mám jako cílovou metu. Sent from my iPhone using Tapatalk Souhlas, stejná cílová meta! Nejhezčí DD! Link to post Share on other sites
Pali11 Posted March 31 Author Report Share Posted March 31 No nakoniec som kúpil DD champagne s Roman robili mi veľkú radosť ale po pól roku som ich musel predať z rod. dôvodov teraz nosím všeličo na ruke ale už to nemôžem vydržať veľmi lutujem predaj. Stále mám pocit že mi niečo chyba...Tak som sa rozhodol predať auto a hneď utekám objednat znova DD a už dúfam ako na stálo , len teraz neviem či znova tie isté alebo champagne s diamantmi čo by ste brali? Link to post Share on other sites
beerlao Posted March 31 Report Share Posted March 31 V jednoduchosti je krása ,za mě ty první... Link to post Share on other sites
Recommended Posts