Přejít na obsah

ZENO ARMY Diver Automatik


HB63

Doporučené příspěvky

Cau, tieto hodinky nepoznam, ale moje skusenosti s plastom vs mechanicke objekty hovoria jasne - vsetky hodinky kupujem so safirom a viem preco :)

 

Pokud někdo vlastní nebo má zkušenost stímto modelem byl bych vděčný za informaci o odolnosti sklíčka proti otěru-je plexi.Dík.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, nevím jeslti je to zrovna na denní nošení, ale mám například Vostoky s plastovým sklíčkem. Měl jsem z toho velký strach, ale je to celkem OK. Navíc takové sklíčko není žádný problém přeleštit. Takže pokud k občasnému nošení tak klidně, pokud k pravidelnému dennímu nošení tak to považuju za nešťastné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • Po letech...
  • Po letech...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po 4 týdnech...
V 10. 10. 2023 v 8:19, Radek2112 napsal:

Sklíčko je jen minerální, jine se k tomuto modelu nedodává. Korunka je šroubovací. Teď jsou na servisu, promazaní strojku, výměna prasklé korunky a skrablého sklíčka. Cena opravy cca 12 tis. Kč 

Shodou okolností jsem je dal taky do servisu, ale zatím jsem ve fázi čekání. Ale předběžná kalkulace je cca. 6 tis. Kč, 3,5k servis strojku a zbytek je přetěsnění. Doobjednával jsem ještě dílek tahu a ten by měl být údajně za 18 stovek, což mě u tohoto téměř neznámého brandu přijde jako dost. Ale jak píšeš 12k tak to mě přijde jako raketa, vždyť to jsou 2/3 pořizovačky. No já už Zena skoro nenosím(ten článek tahu), ale byly to moje první automaty tak jsem jim ten servis po 15 letech dopřál. Tak napiš jak jsi nakonec dopadl. 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsi je nechal servisovat?  Nikde mi to nechtěli udělat. Prý jen u Vláhové nebo Švýcarsko. Já dílky k hodinkám potřeboval taky a taky jen Vláhová. Dílek ve Švýcarsku cca 900.-a pošta taky. Takže cena stejná. A jinak doba opravy je stanovena tady na 4 měsíce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...