Přejít na obsah

SEW 2019


Doporučené příspěvky

V Brně snad ne :))

 

Nicméně souhlas s příspěvky výše - fajn akce, hezký prostory. Zamrzela absence některých značek a ty vstupní náramky jsou vyloženě pitomý.

 

Pár věcí jsem vyzkoušel, za mě vedou GP Laureato a JLC Reverso.

 

Dneska se ještě asi stavím na p. Hovorku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Někdo tu chválil personál u stánků - naprostej souhlas, všude pŕíjemní a ochotní, jen se musím podělit o svůj dojem ohledně různý komunikační strategie. Někde super znalosti a insider info, někde nadšení z technickejch inovací, někde " oni nám nic neřeknou dopředu, kolikrát sami na veletrhu koukáme s čím přijdou", někde úžasný příběhy (co příběhy - legendy!) o jednotlivých modelech... asi nejvíc férovej byl chlapík u Cuervo y Sobrinos, kterej mi ukazoval produkci a u toho říkal "Nechajtě rozohriať svoje srdiečko" :D - v podstatě přesně věděl, o čem to naše hobby ve skutečnosti je.

 

Jo a musím pochválit stánky Bell&Ross a Armin Strom, kde jsem teprve doma zjistil, co mi do tašky dali - kromě katalogů - za pěkný dárky.

 

Kdo se zajímáte o Mühle, nechte si ukázat Rasmusy i další potápky, má to v šuplíku, ve vitrině nemá zdaleka všechno. Což teda platí o většině stánků samozřejmě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už bylo zmíněno, nádherné prostory pro plesy, příjemná živá hudba, milí a ochotní vystavující, ale (mimo bodovkama nasvětlené vitríny) úplně naprd světlo pro detailní prohlížení tak úžasných kousků in-natura...

post-18308-0-65154700-1571566638_thumb.jpg

K fotce si doplňte těžkej puch z parfémů (některé baby i chlapi fakt nemají soudnost) a vyjde Vám atmosféra spíš než "veletrh" připomínající podvečerní chronosrazy v potemnělé putyce, kde jeden hodinky spíš ohmatává a je rád že v "konvolutu" na stole rozeznává ? od ? (u některých vitrín bylo skutečně těžké rozlišit komu která skeletonizovaná cingrlátka "s nominací na hodinky roku" vlastně patří).

Pár řešení určitě zaujalo (jmenovitě třeba periferální rotor u Bucherera, elegantně využívající prázdný prostor u stále rostoucích pouzder), ale z příjemného posezení nad poklady několika vystavujích jsem pokaždé odcházel s neodbytným pocitem, že "ty nejlepší hodinky k vidění" jsem si na Žofín stejně musel přinést sám...  -_-

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych jen rád podotknul, že chlapík u Cuervo y Sobrinos byl hned po tom magorovi s vestou z hodinek jasnej král chronomagorů... Taky se na mě vrhnul, asi 15 minut vedl monolog o historii značky a modelech, když se následně zjevil druhej s dotazem "Dobrý den, tak kterépak vyndáme a vyzkoušíme na ruce?".
Protože jejich produkce není něco, co by mě oslovovalo, odpověděl jsem "Děkuju, to asi nebude potřeba... Nicméně musím pochválit Vašeho kolegu, podal mi vyčerpávající výklad."

Následovala reakce, kterou jsem ale opravdu nečekal: "To není kolega. To je zákazník."

Ten Slovák, kterej podle všeho žije kubánskejma hodinkama jako asi nikdo druhej na týhle planetě, nebyl prodejce, ale nadšenej klient.

Myslím, že od něj bychom se všichni mohli učit, co je chronobundus. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tvl :D :D

 

Ale byl tam minimálně tři hodiny a komunikoval jak s "druhým" prodejcem, tak s tou šmrncovní brunetou, která zastupovala výrobce. A dal mi letáčky... no, to jsem nečekal.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak druhý den za sebe hodnotím jako povedenější. Míň lidí, zajímavý přednášky - zašel jsem na p. Hovorku, Prokopa a Muhle. U celýho SEW se mi hodinově vryly do paměti Laureato, Reversa a přemýšlím nad něčím od Prokop a Brož. Jo a kdo chce vědět co má Ypouš, nechť si ho vystalkuje na Instagramu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidite a Laureato tu lezali v inzercii za 50% retailu a nikto nic :)

Jj, neco delaj v GP kurevsky blbe. Znacka ma historii, je to manufaktura jak se patri, stroje vlastni, inovace ... a presto jdou koupit funglovky za 60 a nekdy i 50 procent pultovky.

Pro me teda nastesti :), ale celkove mi tu situaci hlava nebere.

Ale pan od GP byl frajer a zkouseni u nich bylo paradni zazitek (az na tu tmu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně nějak vůbec nesednul přístup toho Prokopa. Teď neřeším, jestli se mi to vizuálně líbí nebo nelíbí, ani moc ne, ale to je můj problém. Ale přišlo mi to takový divně sebestředný a hodně reduktivní (ne každej potřebuje pocit, že si to hlavně nikdo jinej nemůže koupit, o tom, že ne všechny musej bavit sebelíp přestavěný Unitasy nemluvě). A ještě k tomu kecal tak dlouho, že už jsem nevydržel čekat na Mühle a šel dom. Rant over.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...