Johny1911 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 2 minutami, FantasticFabio napsal: To je až příští týden?! Seš dobrej, že to vydržíš! Asi ještě nejsi správnej chronopacient …..seš prostě pacoš-začátečník ale neboj , bude to horší ! Jo a na tvoje fotečky se těšíme !!!!! No ono mi nic jiného nezbývá než vydržet, pán je pošle poštou v pondělí. ale jak píšeš, zatím jsem nováček, ale musím říct, že mě to docela hodně vzalo, každý den si čtu o hodinkách a každou volnou chvíli se koukám na fotky ten Longínu
FantasticFabio Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 16 minutami, Johny1911 napsal: No ono mi nic jiného nezbývá než vydržet, pán je pošle poštou v pondělí. ale jak píšeš, zatím jsem nováček, ale musím říct, že mě to docela hodně vzalo, každý den si čtu o hodinkách a každou volnou chvíli se koukám na fotky ten Longínu Jo jasný, když to nejde jinak, musí se počkat! Už teď za sebe musím říct, že jsi vybral sqělej model!
Johny1911 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Jo jasný, když to nejde jinak, musí se počkat! Už teď za sebe musím říct, že jsi vybral sqělej model! Mě se obecně značka Longine hrozně líbí, chtěl jsem koupit hydra ve 41 ale ocelové. Je to docela zajímaví příběh, v pondělí jsem byl v nemocnici a potkal tam pana a koukám, že má na ruce hodinky mido, tak jsem to zkusil a zeptal se ho na ně, ukázalo se, že je velký fanoušek hodinek a přes hodinu jsme o nich kecali. On mi právě ukázal chronomag a našel mi na něm i inzerát na hydra ve 43 ale té lepší variantě co má už keramickou lunetu. Nové nenošené a za 1400 euro. Tak jsem se s pánem co je prodává domluvil a včera jsem poslal peníze, dnes je dostal a v pondělí hodinky pošle. Takže zajímaví příběh a hlavně náhoda . Jediné co bych ještě chtěl sehnat, tak je originál kovový řemínek od Longine, tyhle budu mít na kaučuku. Tak snad někde seženu.
FantasticFabio Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Před hodinou, Johny1911 napsal: Mě se obecně značka Longine hrozně líbí, chtěl jsem koupit hydra ve 41 ale ocelové. Je to docela zajímaví příběh, v pondělí jsem byl v nemocnici a potkal tam pana a koukám, že má na ruce hodinky mido, tak jsem to zkusil a zeptal se ho na ně, ukázalo se, že je velký fanoušek hodinek a přes hodinu jsme o nich kecali. On mi právě ukázal chronomag a našel mi na něm i inzerát na hydra ve 43 ale té lepší variantě co má už keramickou lunetu. Nové nenošené a za 1400 euro. Tak jsem se s pánem co je prodává domluvil a včera jsem poslal peníze, dnes je dostal a v pondělí hodinky pošle. Takže zajímaví příběh a hlavně náhoda . Jediné co bych ještě chtěl sehnat, tak je originál kovový řemínek od Longine, tyhle budu mít na kaučuku. Tak snad někde seženu. Dopisuj tam prosím to “ S” trochu mi to tahá za voko….. jestli ho budeš vyslovovat nebo ne, to nechám na tobě! Kovový řemínek není úplně správně , používá se spiš kovový náramek , nebo tah ….. určitě se dá sehnat u autorizovaného prodejce , ale bude trochu dražší, pokud nechvátáš, jistě bude někde k mání levnější , časem. keramika má svůj plus, to jo. No dalo by se kecat dlouho, ale plevelíme tu vlákno na fotky! 1
Johny1911 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Dopisuj tam prosím to “ S” trochu mi to tahá za voko….. jestli ho budeš vyslovovat nebo ne, to nechám na tobě! Kovový řemínek není úplně správně , používá se spiš kovový náramek , nebo tah ….. určitě se dá sehnat u autorizovaného prodejce , ale bude trochu dražší, pokud nechvátáš, jistě bude někde k mání levnější , časem. keramika má svůj plus, to jo. No dalo by se kecat dlouho, ale plevelíme tu vlákno na fotky! Ok, děkuji za opravu. A za rady. 1
Johny1911 Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Tak konečně, mé první hodinky jsou doma 4 3
FantasticFabio Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Před hodinou, Johny1911 napsal: Tak konečně, mé první hodinky jsou doma Super výběr ! 1
FantasticFabio Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Na ruce…. Z ruky na focení …. A stejně sem to netrefil přesně …. Snad jindy 9
Dushakx Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Dlouho jsem tu nic nedal. V poslední době vlastně nosím jen Hydry a BB, tak tady je máte v letním hávu společně. 4
Johny1911 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 29 minutami, blackhead napsal: Perfektni velikost a i ten tah se povedl. Nádhera 1
Tomino2007 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Fajront.....první den po dovolené. De se dom. 2 1
milomac Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Jak život šel .... a tak jsem nakonec přece jen skončil u Longines conquest. Dneska mě jen tak napadlo, že jsem Longiny conquesty poprvé zkoušel na ruce pravděpodobně v Praze na výstavě Klenoty hodiny na výstavišti v Holešovicích, byl to model 40 mm a cena myslím byla okolo 45 tisíc. Nevím rok. Potom myslím taky v prodejně v Kotvě, to byly stříbrné quartz 41 mm, pak taky v Koscomu a naposledy, a to už mám zdokumentováno fotkou, v jedné prodejně v Hradci Králové v r. 2017, opět 41 mm quartz. No, a aniž bych si tuhle cestu nějak uvědomoval, vloni jsem šel do 41 mm automat .... Osud tomu tak chtěl, abych ty conquesty přece jen měl . 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se