Přejít na obsah

Království času Protivín


PPavel

Doporučené příspěvky

Tak jsem si to vyhledal, podíval se do oficiální galerie a musím říct, že jsem z toho mírně rozladěn. V popisu se pyšní sbírkou PRIMek, za vstup chtějí 120 Kč a pak tam vystaví Parexo IGENy. Skoro mám pocit, že ty nové nerezy odkudsi. Až jsem měl chuť jim to napsat do knihy návštěv. :) Ale třeba se pletu, případně opravte. Primky nějak moc nesleduju.

post-62607-0-52972000-1567526073_thumb.jpg

post-62607-0-70449900-1567526085_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to jsem dal, protože jsem o tom zrovna četl v našem okresním plátku. Byl jsem tam s malým vnukem, pro něj byly zajímavý věžní hodiny. Tak už se pár dní pokouší vyrobit něco podobného z Merkuru. Bude to něco hranatého, asi TH Monaco.... Je to pro něj zajímavější, než čučet do tabletu.

 

Pro "chronomagory" to učitě není.

 

Nějaký tip co vidět teď v Praze v PVA? Stojí to za návštěvu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Včera jsem měl tu čest se tam taky podívat (Protivin) a musím jen potvrdit, že i IGENY a taky některé kusy Sportů II jsou dílem šíleného parexáka. Dokonce se ani nestyděl tam dát červené dvojky bez broušeného pouzdra. Jinak sbírka budíků a kuchyňských hodin je pěkná a má tam i nějaké kousky málo se vyskytující,např budík pro sluchově postižené. Je tam hodně kusů typ 50, 52 atd. Vstupné přijatelné 90 Kč Kdo není až takový puntičkář, tak se mu tam bude líbit. Je tam spousta kukaček, pendlovek i sloupových hodin a nějaké ruské. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem moc nestudoval, je škoda, že jsem to z nějakého důvodu nevifotil. Jestli tam budeš, tak je asi ve druhé nebo třetí místnosti pod sklem na pultě. Je to větší krabice cca 15x30 cm, v ní je umístěn budík a od něj vedou vodiče do nějakého zařízení , co pravděpodobně asi vybruje nebo svítí či co. Nevím, nepřemyšlel jsem nad tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...