Přejít na obsah

ORIS PROPILOT X


prischera

Doporučené příspěvky

Na Oris je ta cena vysoka. To je prvni co me napadlo. A to je kamen urazu. Nehledime na zpracovani, strojovnu, praci kterou to dalo atd. Vidime znacku a cenu. Hotovo, odsouzeno. Ty hodinky vypadaji vyborne. Maji krasny a urcite skvely stroj. Vymakany tah a jeste vymakanejsi sponu. Ale je to Oris a stoji to balik. Fuj, to si prece nemuzou dovolit.

Jako kdybys tu byl týden , zanadavame si nad cenou a pak se stejně v krámu skoro popereme. Prostě to k tomu patří, zaháníme tím nerozhodne/konkurenci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prave! Tyden tu nejsem a presto jsem si hned rekl, ze ta cena je ulet. Az pak, kdyz jsem se zamyslel, mi doslo ze neni, ze ulet je takovahle cena za hromadu jinych hodinek, ktere temhle neslapou ani paty. To je ulet! Ze hned z voleje hodnotime pomer cena / znacka, ne cena / produkt. Ty hodinky jsou skvele a ta cena tomu odpovida.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Nejsem fanousek znacky, ale podle me povedeny kousek. Rendery me nepresvedcily, ale fotky realneho kusu jsou uzasny. Vadi mi velikost, zmensit na 42mm, napis lift na spone bych zamenil za Oris  a byly by dokonale, az na tu cenu. Prijde mi dost odvazna, ale to asi nebudu sam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobný design dnes nabízí Zenith, Tag Heuer a další, tak proč nemít taky nějaký kousek ve své nabídce (Oris). Myslím si, že design, materiály, provedení a kalibr si tu cenu obhájí. Mně se hodně líbí, že ručičky jsou světlé po celé ploše a tím se rapidně zlepší čitelnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...