Rider Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Zdravím majitele legendárních Seiko "arnie". Má tady někdo verzi PADI s dvoubarevnou lunetou? Přiznám se, že mě zaujala o trochu více než výše uvedené dvě varianty. Chápu, že "originál" dle předlohy je jen jeden. Jinak se chci zeptat, zda jsou nositelný i na menším zápěstí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 len taka otazka, ako nastavim datum na displej?nejak na to nemozem prist ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 Hele, ty čudlíky vlevo fungují, až když se odšroubují? Tj. chci si v noci např. posvítit na čas - musím nejprve odšroubovat čudlík - a až pak ho můžu stisknout? To zní docela komplikovaně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovaryš Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 ...čudlíky se nešroubují, jen jejich zajišťovací objímky.. odjistí se odšroubováním, a čudlik se používá... pokud se pujde do vody, tak se čudliky objímkama zajistí proti náhodnýmu zmáčknutí kdy je větší riziko, že by mohly propustit vodu/vlhko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted April 14, 2021 Report Share Posted April 14, 2021 Čili jsem to pochopil správně... to je docela na nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Tak já od včerejška... Fajnovky, čekal jsem je větší... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Všem Arnoldům zdar,I’ll be back! Tak se přidávám se svejma Seiko SNJ029 SAFARNIE nebo SAHARNIE V tý Khaki/pískový/coyote reinterpretaciSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrior Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 S ohledem na delší dobu, po kterou jsou snj025 na trhu, by mě zajímalo, jak je na tom plastový shroud s odolností proti oděrkám a sekancům - pochlubíte se? Zkoušel někdo "přezout" na aftermarket ocelový? A pokud ano - šlo to uvolnit bez problémů, nebo to Seiko lepí lepidlem na závity a musí se nahřívat? Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovaryš Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 ....s ocelovým shroudem to vypadá tak zvláštně bachratě.. povoluje se to blbě - lepidlo na šroubech je, je tam 1,5 imbus ale hlava šroubu je poměrně měkká a ten šestihran se osmeká... je to tak na dvě, max tři povolení a utažení kdo bude hodně opatrnej... asi by bylo lepší ty šrouby nahradit šroubama s obyč plochou drážkou, kdo to plánuje přehazovat pravidelně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrior Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Díky moc za praktické zkušenosti, nejen s ohledem na ně nejspíš nechám tento model plavat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 V 21. 1. 2022 v 18:12, chief napsal: Všem Arnoldům zdar, I’ll be back! Tak se přidávám se svejma Seiko SNJ029 SAFARNIE nebo SAHARNIE V tý Khaki/pískový/coyote reinterpretaci Sent from my iPhone using Tapatalk Ty jsou moc pěkný neznal jsem.. dobrá tool volba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slick Posted September 4, 2022 Author Report Share Posted September 4, 2022 V 24. 7. 2022 v 11:13, Harrior napsal: S ohledem na delší dobu, po kterou jsou snj025 na trhu, by mě zajímalo, jak je na tom plastový shroud s odolností proti oděrkám a sekancům - pochlubíte se? Problemu z oderkama nebo sekancema jsem si zatim nevsimnul. Pravda, nenosim je na ruce, kdyz zrovna strilim raketometu, takze ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Já mám shroud ocelový a OK, a to je myslím nijak nešetřím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 14 hours ago, Spongebob said: Ty jsou moc pěkný neznal jsem.. dobrá tool volba. Diky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovaryš Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 (edited) V 4. 9. 2022 v 18:41, lucid napsal: Já mám shroud ocelový a OK, a to je myslím nijak nešetřím. ...tento je teda o dost pěknější, jako jsem měl já... muj byl takovej zvláštně baňatej [bral jsem od výrobce z Itálie] ... tenhle k nim sedne dost dobře... Edited September 5, 2022 by tovaryš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrior Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Souhlasím, vypadá parádně. Ještě možná být pískovaný a černěný a je to dokonalost sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Tak jsem taky novým majitelem, první dojmy naprostá spokojenost, sekundovka skáče po indexech všechno jakš takš pasuje takže co víc si přát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordy Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 V 4. 9. 2022 v 18:41, lucid napsal: Já mám shroud ocelový a OK, a to je myslím nijak nešetřím. Ahoj, muzu se zeptat kde jsi ten ocelovy shroud kupoval? Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davisimus Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 V 14. 11. 2022 v 21:07, jordy napsal: Ahoj, muzu se zeptat kde jsi ten ocelovy shroud kupoval? Diky. Taky by me zajimalo. Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 V 14. 11. 2022 v 21:07, jordy napsal: Ahoj, muzu se zeptat kde jsi ten ocelovy shroud kupoval? Diky. Před hodinou, Davisimus napsal: Taky by me zajimalo. Diky. Sry, nevšimnul jsem si reakcí: ke mně se dostaly již s ocelovým, nicméně není problém ho sehnat např. u Harolda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts