Přejít na obsah

Zlaté Prim Orlík


Doporučené příspěvky

Hodinek ve zlatém pouzdře bylo v historii závodu v N.M.n.M zhotoveno vícero typův a jsou ceněné dodnes. Tyhle jsou o několik levelů výš pro materiál pouzdra, jejich příběh a jedinečnost kusu a nedivím se, že sis je moc přál.  :wub:  Pan Tomáš Král k nim zřejmě žádný extra vztah neměl a teprve teď jsou ve správných rukou. 

S panem Králem mám spojenu taky jednu, samosebou nehodinkovou, věc. Již dlouhé roky mám první hokejovou "kartičku" Jaromíra Jágra z doby, kdy legendární "68" začínala v Pittsburghu. O hokej se nijak extra nezajímám a kartičky nesbírám, ale když ji asi před dvaceti lety můj mladší syn přinesl odněkud domů, s jeho souhlasem jsem mu ji "zabavil". A když se v r. 2015 hrálo MS v Česku a Džegr tu hrál taky, ještě s pomocí mé kamarádky mi pan Král zařídil podepsání kartičky Jardou Jágrem. Taková blbost a člověka to potěší...  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bych vahal, jestli to tak nenechat - takhle je to autenticky Elton :). Navic, jestli drzi stezejky, tak bude ocel asi lepsi a pak je otazka, jestli ciste vizualne zlaceni bude "vhodne" doplnovat fullgold celek.

 

 

A já si zase říkám, že ty nerezový světlý šroubky tomu naopak šluší - dělají tam pěknej kontrast a směřujou to aspoň trochu do bicoloru.

 

Jasný, vůbec jsem neuvažoval o pure gold, protože to by při velikosti šroubků byl průšvih. Chci zkusi rhodiování nějakých dalších čtyřech kousků. Nespěchám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost dobrý,  :notworthy:, tak tohle tě pasuje na krále primek i Chronomagu, ovšem jako majitel ctěného chronomagorstva sis je zasloužil. Od Krále pro krále.  :cheers: Ale - jak bys to prezentoval, kdyby sis na ně musel nechat zajít chuť. Toť je pravá otázka. Díky.

Užívej s radostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji Prim fandovi č.1. Další "pičovinka" je doma. :)

Zeptám se možná hloupě, Berte, jestli Ti nevadí ta personifikace hodinek?

 

Maroshu, fakt nevadí. Ta personifikace je součástí příběhu, která je od těch hodinek neoddělitelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...