Přejít na obsah

Tudor BB GMT Problém s datumem


bob.zizka

Doporučené příspěvky

To by u mě teda Tudor hodně klesl.

Snad to tak není, ale kdyby se potvrdilo, že Tudor tvrdí, že mění komplet strojky a přitom by to tak vůbec nebylo, tak to by jim teda fakt na prestiži nepřidalo.

Člověk by řekl, že pod záštitou Rolex family se nic takovýho snad ani stát nemůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci flamovat ale spekuluje se na wus ze strojek se vubec nememi a jen se zmeni mazivo...

Jelikož po prvnim problému mi bylo řečeno, že mi dali nový strojek a problém je tu znova,tak buď neumí problém odstanit a nebo na tom s tim mazivem něco bude. Na Uhrforu se o tom mluví taky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobe, koukám jako blázen! Tohle je celkově protivné, tak ti přeji, aby ti u Bechyněho už konečně pomohli. Rád bych věřil, že ti Tudor nelže a opravdu vyměnili celý strojek. To už by bylo jako  některých značkových autoservisech v ČR (vím o BMW i VW...)  :eek:. Zaplatíš za nový díl a později zjistíš, že ten starý jen povrchově "omladili". Hodně štěstí a zdravím do Freyungu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to poměrně slušná kauza, všichni o ní vědí.  Kdyby se k tomu stavěli tímhle způsobem, dost by je to sestřelilo. Štěstí, že jsou všechny gmt ještě v záruce a závada se projeví max během pár měsíců. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobe, koukám jako blázen! Tohle je celkově protivné, tak ti přeji, aby ti u Bechyněho už konečně pomohli. Rád bych věřil, že ti Tudor nelže a opravdu vyměnili celý strojek. To už by bylo jako některých značkových autoservisech v ČR (vím o BMW i VW...) :eek:. Zaplatíš za nový díl a později zjistíš, že ten starý jen povrchově "omladili". Hodně štěstí a zdravím do Freyungu!

Ahoj Radku. V to doufám, že to dobře dopadne, jelikož jsou ty hodinky Fakt perfekt. Hrozně rád je nosim a po každé pauze kdy je nahrazují pracovní Samuraje se z nich zas a znova těšim když je dam zas na ruku. Koncem září bych měl být na noc v Cz ta se ozvu a mohli by jsme dát ve Vimperku kafe. Upraveno uživatelem bob.zizka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhou stranu, jestli mění jen mazivo a ono to jak se zdá nestačí, tak se taky může stát, že se jim podstatný procento hodinek po třetí reklamaci vrátí trvale a budou muset vrátit peníze. To by se jim taky ani co do pověsti ani co do o financí zrovna nevyplatilo. On už tak je ten záruční servis něco stojí.

Je to fakt nějaký zvláštní. Jsem zvědavěj jak se to vyvrbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na to jsem právě zvědav,kdy se objeví někdo,komu se to bude opakovat potřetí a jak se k tomu Tudor postaví. Blbý je,že nevim co bych si místo nich koupil,co by mi je nahradilo kdyby mi vrátili peníze. Zůstala by mi po nich tak nějak díra. Asi bych peníze nechtěl a hodinky nevracel. Koupil bych ještě jedny, abych měl na střídačku když ty druhý budou v servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že by to měli takhle vymyšlený? Dvoje místo jedněch. :D

Každopádně je fakt, že je moc není čím adekvátně nahradit.

Mně se po nich docela stýská, ale jsou v mým případě malinko na hraně s velikostí a já už nějakou chvilku vymýšlím čím v menší velikosti a podobné ceně je nahradit a moc se mi to nedaří. Samozřejmě se nabízí BB58, ale tak jako BB GMT mě prostě neberou. Přesto je ale docela zvažuju a tahle kauza mě už z principu od nich odrazuje. Fakt jsem zvědavěj, jestli se dozvíme, jak to doopravdy je.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Nerad, ale nabízím dále, nesednou mi.

 

Podruhé už jsem možnosti zakoupit neodolal a navzdory pochybnostem koupil. Nicméně pro mne jsou velké a v porovnání s mými BB58 ztrácejí, proto jsem se rozhodl je nabídnout dále tak brzy, ať nezahálejí a dělají radost někomu jinému. Jsou skvělé, jenom doufám, že je někdy nacpou do pouzdra z bb58.

 

koupeny v sobotu zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/131654-tudor-bb-gmt-pepsi/

post-8876-0-56510000-1568893033_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

To vážně? I po výměně stroje - viz. Lukášův inzerát?

 

Viz. citace: V červnu t. r., jsem nechal preventivně vyměnit kalibr za nový, ( problémy s datovým věncem)takže záruka platí do června roku 2021. Na dýnku po servise zůstála fólie, tu jsem už nesundával, od té doby na ruce jen párkrát...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Adamem jsem mluvil a jako vubec nechapu, kazdopadne estli u Bechynu tvrdi, ze byl kalibr vymenenej a nebyl... zadnej papir sem k tomu tehdy nedostal, pouze slovni vyjadreni - ?ano byl vymenen? zadny papir neni potreba( tomu sem se dost divil, ale rikam si - co tak sem u AD, snad klientum nelzou a opravdu to vymenili..) od toho konce cervna se to datum nepreklopilo spatne ani jednou... moc me to mrzi a zaroven sem hrozne nasranej...ale vyresime to!!! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...