Přejít na obsah

Tudor BB GMT Problém s datumem


bob.zizka

Doporučené příspěvky

Tak tu máme pokračování nekonečného příběhu: hodinky jsem včera zavezl opět do Landshutu. Bylo to sice knap,maj otevřeno do 18.15 a já v 18.13 lomcoval se zamčenýma dveřma, ale byl jsem ještě vpuštěn. Vysvětlil, odevzdal, popřáli mi hezký večer,Gmt pošlou na výlet a mám čekat na telefon. Konec hlášení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem zvědavej na výsledek. Ne, že by to neopravili, ale hlavně aby "oprava" zabrala, ať už bude spočívat v čemkoliv.

I já jsem zvědav a doufam. Myslel jsem, že je dam k Bechyněmu, ale po různých konzultacích i na Uhrforu jsem se ztotožnil s názorem, že mam reklamov tam, co poprvé,že je to zransparentnější.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ano- druhý pokus. Obě reklamace proběhly v německém Landshutu. Prvně ústní vyjádření, že byl ve Švajcu vyměněn strojek a vše je na zdokumentováno na kartě. Asi po třech měsících byl problém znova. Teď po druhé opravě už byl u hodinek původní dopis. Majitel hodinářství pan Weinmayr mi vysvětlil, že jeho lidi smí provádět a provádějí servis Rolex,Tudor a další ale v tomto případě to chce mít Tudor,potažmo Rolex víc pod kontrolou, tudíž byly hodinky odeslání na centrálu německého Rolexu v Kolíně a tam proběhlo vyměnění,seřízení a tlakovka. Na dotaz jak to je dál se zárukou mi bylo řečeno, že od opravy mi běží 5 let. Když jsem mu řekl, že jestli se to bude ještě jednou opakovat, tak hodinky vrátím a budu požadova Kompensation se mi zeptala jestli trvam na GMT, tak pokud bych vracel mi může nabídnout Gmt od Rolexu samozřejmě s mojim doplatkem. Tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že v reakci právě na tuhle aféru a aby podpořily prodeje tohoto kdysi velmi populárního modelu se rozhodl Tudor udělat prodlouženou záruku na všechny modely. Možná je to blbost, ale myslím, že to minimálně malou roli hrálo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, tak pribeh puvodne tikzotovych, nasledne adamgovych a nasledne mych hodinek evidentne bude pokracovat. Hodinky jsem kupoval pred Vanoci, od te doby trikrat blbe prehozeny datum. U Bechyneho tvrdili, ze vymenili strojek, coz se evidentne nestalo. Jdu napsat Adamovi, jestli by tam se mnou nezasel, aby to nereklamoval uz treti clovek... Strasna debilita tohleto...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...