bob.zizka Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 Určitě budu nadále informovat. Hodinky jsou to vážně skvělý a zbavovat se jich nehodlam, tak nemam co zatajovat. Samozřejmě mě to mrzí, ale co se dá dělat. Věřim,že mně Tudor nenechá ve štychu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Taky věřím, to snad ani Tudor nemá zapotřebí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 Co dostaly Džíemtýčka nové srdíčko,tak šlapou stále perfektně(ťuky-ťuk,na dřevo) Konec hlášení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Jak je to vlastne s Tudorima GMT? Je problem sehnat u AD? Sleva mozna? A jakej je CZK retail?Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtekon Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Jak je to vlastne s Tudorima GMT? Je problem sehnat u AD? Sleva mozna? A jakej je CZK retail?Diky https://www.hodinky-koscom.cz/cz/black-bay-gmt https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-gmt/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 20, 2019 Report Share Posted July 20, 2019 (edited) No v červenci nevím,ale v červnu k mání myslím nebyly. Chce to se dotázat - https://www.hodinky-koscom.cz/cz/black-bay-gmt , https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-gmt-m79830rb-0002/ . Dneska zrovna taky na ruce gmt Koukám,že odkazy už tam vlastně jsou v předešlém příspěvku ,yes Edited July 20, 2019 by bobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted July 20, 2019 Author Report Share Posted July 20, 2019 Dnes je na ruce nemam protože makáme na stavbě,ale teď byly na ruce 14 dní v kuse a měřil jsem a tak si to sedá. Teď dělaji +4sekundy denně už třetí den. Konec hlášení. S tím už dokážu žít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 20, 2019 Report Share Posted July 20, 2019 Pomalu po 2 měsících to ukazuje toto:To by taky šlo,no ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 Tak si to tu aktualizuju.V sobotu jsme se vrátili po 14 dnech z dovolený, kdy jsem byl s Gmt v režimu 7/24 potažmo 14/24. Nevím jak to kdo máte,ale na dovolené datum nesleduju. No každopádně doma u kompu koukám,že je sedumnáctého a Tudor si jede zase svojí a má už 18. Přetočil jsem celej měsíc na 17 v neděli jsem je nechal odpočívat a vzal na ruku Doxy no a teď na ně koukám a ve tři ráno je datumovka mezi 19 a 20. Kurfa proč zrovna já? A to jsou to tak super hodinky. Budu muset zase do Landshutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 Ještě foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Jako i s novým strojkem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 No otázka je,jestli je strojek opravdu nový. U AD v Landshutu mi bylo při předávání po opravě řečeno,že měnil ve Švícarsku strojek, a že je vše na kartě. Žádný papíry jsem k tomu nedostal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 Musím tady pochválit hodinářství Bechyně. Dneska jsem se na ně telefonické obrátil s mojim problémem a vstřícnost ukázková. Vysvětlil jsem jim situaci, hodinky mám zaslat, ať s nima nemusim 300 km do Prahy a po opravě mi je pošlou zpět na jejich náklady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Ale stejně by mě zajímala technická podstata téhle závady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Musím tady pochválit hodinářství Bechyně. Dneska jsem se na ně telefonické obrátil s mojim problémem a vstřícnost ukázková. Vysvětlil jsem jim situaci, hodinky mám zaslat, ať s nima nemusim 300 km do Prahy a po opravě mi je pošlou zpět na jejich náklady.Budu držet palce. Nevím, jak to je s tím novým strojkem, ale je pravda, že problém s datem byl i u hodinek 2 měsíce starých. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted August 20, 2019 Author Report Share Posted August 20, 2019 Ale stejně by mě zajímala technická podstata téhle závady...To mě taky. Třeba by nám to mohli objasnit kluci z Pražského hodinářství. Luboš je fachman kterej asi bude mít tušení proč se tak děje. Včera touhle dobou byla datumovka jak jsem postoval,mezi 19 a 20 no a dnes mám už dvaadvacátého. Nějak si taky neumim představit mechanismus, kterej skrátka jeden den vynechá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Po 3 měsících průměrná přesnost +O.43 sek. za den.Datum nyní datumuje perfekt ("ťuky-ťuk" ). Super - yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy_PP Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 (edited) Rad by som sa s Vami podelil o moju skusenost s Tudor GMT. Zadovazil som si ich presne pred tyzdnom (komplet nove od AD, dodane priamo z Tudor/Rolex HQ dva tyzdne spat). Odvtedy datum preskocil pocas noci o dva dni dopredu dvakrat, z 26. Aug na 28. Aug a poslednu noc z 29. Aug na 31. Aug. Pred par mesiacmi mi bolo povedane, ze problem s datumom bol vyrieseny, no zda sa, ze nie... Edited August 30, 2019 by Tommy_PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 Prodali ti skladovku se starým strojkem, asi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy_PP Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 (edited) Moc ma to nehneva, mam ine hodinky, ktore mozem nosit, ale je to neprijemne, ked si clovek kupi nove hodinky za nemaly peniaz a hned po tyzdni musia ist do servisu. Ostava mi len dufat, ze problem vyriesia na prvy krat a nebudem to muskiet reist 2x,3x.... Edited August 30, 2019 by Tommy_PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts