Přejít na obsah

Mido


svijanskymaz

Doporučené příspěvky

To jsou ty z místního prodeje, nebo jen náhoda? Parádní, škoda, že Mido nedává do každýho Cosc Si, ale i tak je jejich společně s Hamiltonem upravená osmdesátka fajn. A zpracování mívaj v kvalitě za daleko větší peníze, než za jaký se prodávaj. Parádní cifr, sám jsem se ještě nedokopal ke světlým cifrům, měl bych to napravit. Jo...a samozřejmě gratulace :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc pekne hodinky, zaslouzily by si vice fotek a napisat par postrehu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
V 7. 10. 2019 v 0:10, pciza napsal:

Taky gratulace. Jsou parádní. Měl jsem Multiforty a se slzou občas vzpomínám.

Můžu se zeptat - je v těch Multifortech normální strojek, nebo ten poloplastovej? Líbí se mi Multiforty - a to moc, i Ocean Stary, oboje mají caliber 80, vím, co to je, ale nikde se mi nepodařilo prokazatelně najít z čeho to je. Odpovědi se dost liší. Neví někdo náhodou nabeton? Dík!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc děkuju! Díval jsem se k němu a v popisu má uvedenou variantu toho Powermaticu skutečně bez těch ohavných plastových dílů, tak jsem moc rád. A nákup bych rád udělal u něj, na Tvé doporučení, přeci jen 4x nákup a pokaždý spokojenost, to nebude náhoda. Takže se mu ozvu a uvidím, co a jak. Ještě jednou moc díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Veliké díky patří pavlovi23 za doporučení ToVysu a také ToVysu! Dnes přišly moje vysněné, tak jen pár lůzrcvaků. Pruhovenej ciferník je bomba, jsou to takový echtovní Pyžama 🙂 Nicméně pruhů se bát opravdu netřeba, nejsou nijak razantní, ani rušivé, ale je hezké, že tam jsou 🙂 Kožený pásek, i když je kvalitní a voňavý, asi půjde v dohledné době dolů a bude nahrazen jedním z úžasných průvleků, zakoupených z GB ( ta kvalita je opravdu famózní ) k této příležitosti v mezičase při čekání na tuhle novou akvizici.

IMG_20200816_182531.jpg

IMG_20200827_151423~2.jpg

IMG_20200827_150553.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc děkuju! Přezul jsem a spokojenost je ještě větší, sice kůže je elegantní, ale to pohodlí je k nezaplacení. Ještě se zeptám: jaký je záběh u MIDO? Za víc než den mi udělaly necelou sekuknu do plusu, tak kdyby to takhle hodlalo zůstat, vůbec bych se nezlobil 🙂 A ještě bych měl vlastně jednu malou otázku: jak je to vlastně s natahováním tohohle vícekapacitního kalibru? Se standardním +- 40h kalibrem sem jednou denně zamával tak 10x rukou a nezastavily se, automaty natahovat korunkou se mi nějak příčí, tak mám mávat rukou třeba 40x? Mám sedavej styl života, ale jak píšu, ještě se mi nestalo, že by se mi ten +- 40h kalibr někdy zastavil. 

IMG_20200828_171736.jpg

IMG_20200828_172001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestli mají takhle dlouhej záběh, tak to se s touhle krásnou hodnotou můžu už teď směle rozloučit, škoda 🙂 To bude po záběhu buď někde kolem + 6s, nebo -5s. Na druhou stranu i to jsou slušný hodnoty a navíc si je můžu nechat pak po záběhu zregulovat. Ale což, hodinky jsou to fakt tak krásný a milý i sympatický, že by jim člověk snad všecko odpustil 🙂 Maj takovej svůj úžasnej kukuč. Jo, a co se mi líbí strašně, že sou jak moderní, tak klasický, jak elegantní, tak sportovní, prostě fakt na každou příležitost. Docela bych se nebál říct, že sou to dost univerzály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...