budo Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Synovi po 2,5 letech odešel pásek na digoškách z Decathlonu. Je součástí hodinek, výměna není možná. Spotřební výrobek za cca 400. Bude mít 9. narozky. Přeje si ručičkové hodinky. Já dodávám požadavky:QuartzLevnéOdolnéDate nebo Day/DateVodotěsnost na plavčoČistý přehledný design - styl army Field, marine nebo pilot napříkladVhodnou velikostIndiglo nebo podobné světlo výhodou. Díky za případné náměty. Edit: smazán Tapatalk vlezlý podpis. Upraveno 2. října 2019 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Mrkni na naky Swatchky tam urcite vyberes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Casio má nepřeberné množství takových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Zatím jsem nic pěkného nenašel. Máte tip na solidní e-shop s dostatkem modelů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Co takova Casia?Mam je ulozena, az prijde ten pravy cas u syna https://chrono24.app/casio/lrw-200h-1bvdf--id12387332.htm?SETLANG=en_CZ&SETCURR=CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Na ty jsem koukal v obchodě. Líbí se mi. Jen asi nemají osvětlení. To by ale nakonec nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se