Dee Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Zakládám hodnotící vlákno Vše proběhlo jak bylo dohodnuto, super rychlost, mohu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 S Igorem probehl obchod nehodinkoveho charakteru. Vse v naproste pohode a rychle.Mohu jen doporucit.Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 kupoval ode mne hodinky, všechno v pořádku, pohodový chlápek, fajn pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Děkuji za rychlou a příkladnou spolupráci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Příkladná komunikace, vše v nejlepším pořádku. Za mě na 100% OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Přidávám se s poděkováním za dobrý a rychlý obchod! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Děkuji za obchod, vše proběhlo dle domluvy. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Kupoval ode mne hodinky na dálku: rychlá a jasná komunikace + zajistil převzetí hodinek prostředníkem, který přivezl i peníze = max spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Rychlá, a jasná domluva. Vše jak se sluší a patří na fóru. Doporučuju 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Vše bez problémů. Rychlá domluva, obchod. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 S Igorem proběhl obchod naprosto bez problémů. Rychlá domluva, super pokec. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 vsetko paradne. 100% spolahlivost a serioznost. odporucam a tesim sa na dalsie obchody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Vse v naprostem poradku. Vrele doporucuju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Napsal, že bere a tak se stalo. Rychlá jasná domluva. Moc mu děkuji i za to, že si ke mě zajel. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Rychlá domluva, vše jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Vše naprosto v pohodě, rychlé jednání i platba, srozumitelná komunikace. Za mě tedy všechno OK a rozhodně doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se