Přejít na obsah

Odysseus


garyfisher

Doporučené příspěvky

Topkane, díky moc za živý dojmy. Já se teda taky spíš utvrdil ve svým přesvědčení. Koneckonců, jak píšeš, v těchhle sférách je hodnocení "v reálu to vůbec není tak hrozný" něco mezi "dobrá" a "dostatečná". Ale je super, ze Lange dělá sportovní radu v oceli. Tak snad příště.

.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Představa, že řešení koncovek u ocelové verze je odůvodněné budoucími řemeny/gumami je definitivně v kelu (aspoň for the time being, bla bla).

Wilhelm Schmid, A. Lange & Söhne: No, we stay again very clear – you know us – there’s a steel version with a steel bracelet, and there’s a white gold version with a rubber or leather strap. And yes, you can change the leather strap against the rubber or the rubber against the leather, but no, you can not swap the leather to the steel or the steel bracelet to the white gold watch.

link

Sváří se tu dva přístupy: jsme hrdá značka a sledujeme vlastní logiku (beru) VS u nota bene "sprtovního" modelu s divnými koncovkami jsou tahle omezení mírně řečeno bizarní (taky beru).

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, Lange v tom není sám a jak píšu, mám pro takový přístup v rozumné míře pochopení (i když přitom všichni skřípeme občas zuby). V případě ocelových Odysseů je to ale pikantnější, protože ošklivé napojení tahu na pouzdro se dalo jakž takž obhajovat hypotetickým příslibem řemenové flexibility - a to je teď oficiálně pasé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě má v týhle cenový hladině výrobce jedinou možnost, jak přinutit kupce, aby to nosil v navržené podobě.. Udělat ty hodinky perfektní, s modulárnim origo přislušenstvím (volitelným nebo jako součast balení). Exiztence to trefil - zmíněná poslední generace VC Overseas to splňuje, navíc s bonusem v podobě snadný a bezpečný výměny. Když má člověk budget na ALS, obvykle si nenechá nutit představu někoho jinýho. Buď je prostě nekoupí, nebo je klidně nechá potunit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Mimochodem k diskuzi o pseudointegrovaným tahu a způsobu, jak opticky navázat s tahem na nožky (na první straně vlákna) - nový Parmigiani Tondagraph ukazují možnou cestu ( bez ohledu na to, zda jsou "vnitřní" nožičky odnímatelné nebo ne)

Parmigiani-Tondagraph-GT-2-1-1104x1104.thumb.jpeg.29a745455fd047b2be24e19ffe432717.jpeg

https://www.ablogtowatch.com/parmigiani-tondagraph-gt/

Netvrdím, že tohle řešení mě esteticky ohromuje (navíc "přilípnutejm" nožkám jsem nikdy nepřišel na chuť), je to pouze ilustrativní příklad, že lze navázat linie nožek a náramku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...