Přejít na obsah

Židle TON


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 23 hodinami, kudrnac napsal:

My mame od Tonu zidle do jidelny asi 4 roky. Protoze kuchyne je moderni bila leskla, objednali jsme zidle bile. Ta barva se nejak nepovedla a desne se to zasmudlava a normalne to hadrem umyt nejde. Staci sahnout rukou, ani nemusi byt spinava a je tam obtisk, ktery nejde utrit a ten lak jakoby lehce lepi. Prijde mi to neco ve stylu, kdyz sloupnete cenovku a zustane tam ten lep, akorat je to po cele zidli a na vsech 6 zidlich. Podle me to prvni rok/roky nedelalo. Manzelka jim volala, a ze pry to vi, ale ze by se nevyplatilo ty zidle nechat prelakovat, ze to mame zkusit omyt benzinem ci lihem a priste vybrat zidle v prirodni barve jen s cirym lakem. Takze jsem operadla trochu osmudlal benzinem, mozna je to trochu lepsi... ale v Tonu uz asi nic nekoupime.

Hm, taky pěkný. Aspoň kdyby reagovali solidně. 

Koupila jsem dvě jídelní křesla Paris z outletu za polovinu ceny, tak po tom co zde čtu, doufám, že se hned nerozpadnou. :( 

Komunikace uvnitř firmy byla špatná, a stálo mě to dost vytrvalosti a zkoušení všech kanálů, než se mi vůbec podařilo koupit dvě židle, které jim stejně v Bystřici akorát zavazely. Z showroomu se to snažili žehlit, ale těžko mohou ovlivnit to, že napříč firmou komunikace nefunguje. Největší zklamání je to, jak TON zavírá oči, když jsou problémy, podle toho, co tady čtu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Já jsem tu na předchozí stránce popisoval svou negativní zkušenost s výraznými barevnými odstíny Tonem dodaných židlí a desky stolu, na což se fakt nedalo dívat. Reklamaci mi ve fabrice neuznali s tím, že je to přirozená vlastnost dřeva. Dodali, že se jedná o nově vyrobený stůl, proto je světlejší, a odstíny se časem srovnají. Po tom, co jsem to tu napsal, mě z Tonu kontaktovali a nabídli záruku v tom smyslu, že mi pošlou jimi podepsané prohlášení, že pokud se do roku barvy nesrovnají, budou to řešit výměnou za jiný kus. Souhlasil jsem. Výsledek je ten, že za 3 měsíce skutečně původně skoro bílé dřevo desky stolu zežloutlo do srovnatelného odstínu se zbytkem jídelní sestavy. Takže za mě s Tonem v konečném důsledku naprostá spokojenost. Jen mě udivuje, že v prodejně o nějakém tmavnutí nevěděli a místo toho, aby mi to vysvětlili rovnou při dodání, kroutili hlavou. Prý se jim to nikdy nestalo. Mám stůl Lasa a židle Merano s koženým potahem, vše olejovaný dub, a je to fakt nádherná práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
vyzera fajn default_wink.gif
dub?

Diky. Truhlar nas presvedcil, ze nez masiv dub je lepsi na desku smrkova sparovka odyhovana poctivymi 2 mm dubu. Stul je lehci (i tak je fest tezky) a v pripade poskozeni jde deska opravit. Rozmery jsou 150 cm x 90 cm, nohy maji ctvercovy prurez o strane 10.5 cm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...