Přejít na obsah

Koupit/nekoupit hodinky z FB


Doporučené příspěvky

Čauky, 

Našel jsem si pro sebe a mého mladšího bratra hodinky a nevíme jestli jsou pravé. Věnujeme se hodinkám jenom pár měsíců a tak si nejsem jistý. A pokud jsou tak jestli má cenu pořizovat- třeba jsou poruchové nebo tak :)

(fotky jsou stažené z fb snad to jde přečíst.... Hledal jsem na netu, a ten co prodává prý nemá žádný doklad a také neví jestli jsou pravé...

 

post-66265-0-51710100-1572432249_thumb.jpeg

post-66265-0-00178600-1572432248_thumb.jpeg

 

post-66265-0-49926400-1572432259_thumb.jpeg

post-66265-0-88039500-1572432260_thumb.jpeg

 

Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau Matěji,

 

U těchto hodinek je asi jedno jestli je to originál nebo fake- kvalita bude srovnatelná (jedno to úplně není, nesnáším lidi co si řeknou neumím nic vymyslet, tak si přivlastním cizí práci). Rozumím tomu, že je ta značka pro mladého kluka in. Ale nechceš si raději koupit originál tričko a na hodinky se vykašlat- ono to stejně okolí ocení víc. U hodinek bych raději klidně šel do něčeho jako apple watch atd.. pokud chceš hezké hodinky za rozumnou cenu, tak je tady dost materiálu ke čtení.

Nicméně bych nevyhazoval penize za věc co za rok nebude fungovat.

 

Jo a prosím neříkej cauky, to je strašný. I když já už tomu taky houby rozumím. A ty příspěvky nahoře ignoruj, oni by nechtěli armani hodinky, za to by zase rádi byli mladí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Neviem ci ten datum je takto stale ale kedze je na foto 23 aj 24 neverim, ze to fotil v rovnaky cas preklapania datumu...keby som sa mal na takuto datumovku pozerat a naozaj je to tam orezane tak sa povraciam..

Hele bratr dotáhl domů minule nějaké Esprit, datum tam šlo nastavit i '39' ;) tak to mě pobavilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podepisuju se pod příspěvek Vojty. Já ten svůj post nemyslel nikterak zle - vážně netuším, v jakých cenových relacích se tyhle hodinky pohybujou. Jestli je to pár stovek, tak bych to neřešil, ale jestli už to jsou nějaký tisíce, tak to bych si opravdu koupi něčeho podobného rozmyslel. 

 

Jestli ti jde primárně o hodinky, materiálu ke studiu je tu na fóru kupa. Jestli ti jde o značku Armani, doporučuju rovněž tričko, košili nebo čepici - prostě to, co primárně dělaj. 

 

Nenapadá mě teď žádné vhodné přirovnání, ale zkusím to takhle: Hodinky od Armaniho by bylo podobný jako propiska od nVidia. Obě značky dělal cool produkty, ale ani hodinky ani propiska nejsou to gró - prostě nějaký doplňkový produkt nevalné kvality, který stejně vyrábí někdo úplně jiný.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo, děkuji moc všem ani jsem nečekal, že budete takhle odpovídat a ve většině pozitivně a ještě jste mi poradili.. Jinak pro příště si tedy čauky nechám pro sebe a pozdravím normálně.

 

Tak asi nakonec sáhnu po "normálních" hodinkách konkrétně tedy Citizen AT9085-53E ty jsou fakt boží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo my jsme tady takoá parta milých magorů :-). 

 

Nechci ti hned rozmlouvat tvůj další - tentokrát již plně hodinkový výběr, ale přesto doporučím - jestli hodláš utratit peníze v řádu okolo 15-20k za hodinky...doporučuju ještě nějakou dobu prozkoumávat terén. 

 

Ze zkušenosti vím, že tahle ranná doba je hodně diková a co sel líbí jeden den, tak za týden s brekem prodávám. Jak si budeš procházet stránky a zjišťovat informace, ten vkus se trošku ustálí a budeš měnit třeba jen párkárt do roka :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě takový dodatek - myslím, že semnou bude většina kolegů zde souhlasit, takovým obecným trendem ve vývoji hodinkového vkusu je od cesta od relativně složitých - až přeplácaných a divokých kousků, k těm jednodušším, univerzálnějším, čistším...Chci říct, že čím divočejší to je, tím rychlejc se to přestává líbit. Kdežto ty jednoduché a čisté koncepty vydrží mnohem dýl v oblibě.

 

Ale neplatí to samozřejmě absolutně...to by jinak Breitling asi už neexistoval :-D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak říkají kolegové nade mnou. Rozpočet máš už docela zajímavý, zkus si projít vlákno Poraďte s koupí a dej tomu ještě nějakou dobu na výběr.

Ona ta doba vybírání je stejně ve finále na pořízení hodinek to nejlepší ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak asi nakonec sáhnu po "normálních" hodinkách konkrétně tedy Citizen AT9085-53E ty jsou fakt boží.

Jestli máš takový rozpočet, tak to můžeš s velkou rezervou zapátrat i u Seika, což je další solidní značka, u které se dá kromě old skůl modelů najít i něco v tom tvém módnějším stylu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Matěji,

 

nevím kolik ti je, ale předpokládám, že nějak okolo 19? 20? Když mi  bylo 20, tak jsem si koupil taky hodinky Armani a věř mi, udělaly svou službu! Sice jak říkají kolegové, jsou to fashion hodinky a o kvalitě se tu mluvit nedá, ale ví to i slečny tvého věku? Asi ne co? Ony uvidí Armani a bum! frajer :D :D alespoň za mých telecích let to tak bylo :D Jestli tedy chceš dělat frajera na diskotéce, sáhni po nich, nebude ti vadit je odřít, roztřískat, polít a udělají daleko lepší službu než Citizen nebo Seiko, na ty klidně dalších pár let počkej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...