Přejít na obsah

GA-2100-1A1ER


(eco)Driver

Doporučené příspěvky

Taky bych si nevšiml, kdyby nebylo foto zrovna z té kritické chvíle. Kdyby ten ocásek minutovky měl nějakou funkci, tak držím hubu. Ale mám Chrona Seiko a ty to mají podobně. Tam je to ocas té stopkové centrální vteřinovky. Nechal bych ji u hodináře odstranit, ale dám je sestře a bude to z krku... ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 151
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak kdyby šlo o ojnice na parní lokomotivě, tam tomu rozumím ;o) - mnoho Casio to má, ale mnoho to i nemá, a kór u elektronického pohonu nevidím takovou potřebu.

jistě, když do hodinek klepnu zboku, tak ta ocasní plocha svou protiváhou snižuje moment, který zatěžuje ozubení hnacích kol. Ale zase zvyšuje zatížení ložiska, protože ručka je těžší. Ideální řešení by bylo, kdyby ta vyvažující část ruček byla průsvitná...

No, po pravdě, stejně takové hodinky nepotřebuju, ale jsou to krasavice, a krasavice může mít i obě ruky levé a může udělat štěstí ;o)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Tak už jsou taky doma. Jako “pracovní hodinky”. Váhal jsem mezi černou variantou a bílými indexy. Zvítězila druhá varianta kvůli čitelnosti. A zatím myslím, že jsem udělal dobře.
1413fbd617c43acb3906093ce6656801.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Origo pres Helveti stoji 3500, takze jsem radeji koupil digitalky GWB5600 a znich ho sundal :-). Ten cisnky koupis na Aliku  nebo Ebay do petikila, ale mne k tem hodinkam moc nesedi - ma jiny desen povrchu a proste je to Cina a proti fejkum jsem zaujaty, zejmena u hodinek...

 

Upraveno uživatelem Milan N.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...