Jump to content

GA-2100-1A1ER

(eco)Driver

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 5/5/2022 at 8:30 AM, miro_mt said:

Tieto budu mat na 100% appku CONNECTED, nie MOVE.

Move maju iba sportove modely ako GBD, Connected ostatne (napr aj klasicke square s BT)

Dalsi App v poradi, CASIO WATCHES

Ze by to nahradilo ty 2 predchozi?

😅

• 1 month later...

Zítra mi dorazí Casio GA-B2100-1A, chci se předpřipravit, ale jsem nějak zmatený z té aplikace na propojení BT. Respektive vlastně ani nevím, kterou tu aplikaci mám nainstalovat. Našel jsem tři. Za nasměrování mnohokrát děkuji.

Z počátku rtrošku pruda, bo neumím moc anglicky. První problém by, že apka nechtěla fungovat, protože neměla povolenou polohu. To se vyřešilo a pak už to šlo celkem dobře. Hodinky jsem nastavil, tak jak jsem chtěl. Budíky a podobně nebudu provozovat. Občas si udělám jen synchronizaci času. Takže za mě to je v poho.

Hodinky samotné.... jsou o něco hůře čitelné než jsem si myslel, ale je to v normě. Nicméně vlastně třeba 5600 se nedali číst vůbec když bylo hodně šero, tady je šance žu se ukážou ručičky s lumi. Barevné fičury na displeji jsou sexy. Celý cifr působí velmi plasticky, velikost na mou 17,5 ruku v pohodě. Kdesi jsem četl, že někteří řemínek hrnkovali, to mi přijde naprosto zbytečné, zdá se mi naprosto v pohodě měkký. Celkově zatím spokojenost. Časem napíšu víc.

• 2 weeks later...

Celkom ma serie, že sa na trh dostavajú napodobeniny 2100ky. Je toho plný Ebay. Má to niemto? Sú k tomu doklady, krabička a podobne? Vie to niekto porpvnať s origo???

Screenshot_20230810_213651_eBay.jpg

před 15 minutami, Venceremos1 napsal:

...Má to niemto? Sú k tomu doklady, krabička a podobne? Vie to niekto porpvnať s origo???

Pevne verim, ze nema. A pokud ano, nebude se s tim tady chlubit.

před 22 hodinami, Murphy97 napsal:

Pevne verim, ze nema. A pokud ano, nebude se s tim tady chlubit.

Ale práveže by mal.... ja to samozrejme odsudzujem a pevne verím, že sú natoľko rozoznateľné a nekvalitné, že si to ľudia rozmyslia do budúcna. Len ma práve zqujíma do akej miery sú nepodareným alebo podareným FAKE.