Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ještě další důkaz tvořivosti v Eltonu,ty už teda nevlastním,před nedávnem jsem poprosil o identifikaci p.Hovorku,a že takový ciferník ještě neviděl,tak jsem mu je poslal jako dar o rozšíření sbírky....poděkoval...já bych z nich takovou radost nemněl jelikož stav ciferniku byl nic moc..

post-62808-0-94168300-1544566192_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jéžíšek přinesl tohle, že to prý vypadalo zachovale, blejskavě a nebylo to moc drahý, jinak tomu prý moc nerozumí. Já mám zase potíž zjistit co jsou to vlastně vzhledově zač hodinky (strojek podle tikotu nejspíš kalibr 66), jsou jinak fakt blejskavý (jedna nožička trochu přihnutá), ale nijak porýpané, tak jsem je neotvíral. Rozběhnou se po prvním pootočení korunkou a jdou dobře - chyba do minuty za 24 hodin, tak skoro jako nové. Nemohu v literatuře o Primkách najít takové - snad jsem něco nepřehlédl. Pokud je někdo má a určené (typové označení, rok vzniku) prosím o radu. 

post-19465-0-23720800-1545761339_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem si taky při prvním pohledu myslel, ale model 66 225 1, v knižním katalogu, nemá na čtvrthodinových indexech tlustší čárky ale čísla. Ještě chvíli počkám a (pokud mi někdo nezkazí radost) pak se začnu vychloubat, že mám super-ultra-mega-hyper-rare Primky s jednou přiohlou nožičkou :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, prehledl jsem. Mozna to bude nahradni cifr, ktery byl bezny i u kal. 50 a daval se misto znicenych cifru. Nema vystouple indexy, pouze tisk, mozna ohnuta nozicka by take mohla s jeho vymenou za nahradni cifr souviset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

nebylo by lepší toto vlákno zavřít a pokračovat v původním? Bylo by škoda kdyby spoustu příspěvků zaniklo ve starém vlákně.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/119391-pomoc-s-identifikac%C3%AD-prim/page-116

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...