skodna Posted January 1 Report Share Posted January 1 To jen potvrzuje, že oba výrobci opisovali od jednoho stejného výrobce. V tomto případě francouzský LIP kal. 26 nemýlím li se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted January 1 Report Share Posted January 1 (edited) Je to tak... Jinak já bych to nechal tak, jak to je, je to taková zajímavost a sehnal bych si jiný, origo traktory. Edited January 1 by JR_2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted January 12 Report Share Posted January 12 Co myslíte? Originál nebo složenina? V knize Primky nejsou. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Je to bastl,splácanina prim pavouk a elegantů. Edited January 12 by bohus76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny65 Posted January 17 Report Share Posted January 17 Ahoj pomůžete s identifikací Primek? Omlouvám se za foto, časem se budu ptát asi na víc Primek a lépe nafotím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted January 17 Report Share Posted January 17 Takže, co k tomuto modelu říká PrimBible (kniha Ing. Libora Hovorky - Hodinky Prim 1954/1994): typové označení 66 344 3 (calibr 66), rok vzniku 1977, rozměry pouzdra si změříš sám Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted January 17 Report Share Posted January 17 Né že bych si to šel ověřovat, ale jsem si skoro jistý, že Prim Bible neříka "calibr". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny65 Posted January 17 Report Share Posted January 17 Před hodinou, Jan_Jan_2006 napsal: Takže, co k tomuto modelu říká PrimBible (kniha Ing. Libora Hovorky - Hodinky Prim 1954/1994): typové označení 66 344 3 (calibr 66), rok vzniku 1977, rozměry pouzdra si změříš sám Číselné typové označení bohatě stačí díky moc zkusím přihodit časem ještě nějaké. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 48 minutami, Johny65 napsal: Číselné typové označení bohatě stačí díky moc zkusím přihodit časem ještě nějaké. Super! Budeme rádi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 51 minutami, orol napsal: Né že bych si to šel ověřovat, ale jsem si skoro jistý, že Prim Bible neříka "calibr". Kalibr v PrimBibli uveden je. Vychází z typového označení hodinek. V tomto případě 66 344 3. Netuším, jak je Johny65 gramotný v hodinářské terminologii, proto jsem do závorky uvedl "polopatisticky" tuto informaci ke kalibru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted January 17 Report Share Posted January 17 Johny, podporis accutrona, seba potesis https://www.antik-hovorka.cz/obchod/kniha-primky-s-podpisem-autora-10199.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 2 minutami, Harwey napsal: Johny, podporis accutrona, seba potesis https://www.antik-hovorka.cz/obchod/kniha-primky-s-podpisem-autora-10199.html Přesně!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny65 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 8 minutami, Harwey napsal: Johny, podporis accutrona, seba potesis https://www.antik-hovorka.cz/obchod/kniha-primky-s-podpisem-autora-10199.html Kniha to bude určitě pěkná, ale nevím jestli úplně pro mě sbírám různé věci, ale Primky zrovna ne, pár se jich ke mě dostalo, tak mě spíš zajímá, jaký to jsou typy. To mě spíš zajímají knihy s větším rozsahem než jsou jen Primky, ale třeba časem dospěju i k téhle knize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny65 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 23 minutami, Jan_Jan_2006 napsal: Kalibr v PrimBibli uveden je. Vychází z typového označení hodinek. V tomto případě 66 344 3. Netuším, jak je Johny65 gramotný v hodinářské terminologii, proto jsem do závorky uvedl "polopatisticky" tuto informaci ke kalibru. Mě stačilo bohatě to typový označení, ale i tak děkuji, to že se prvním dvojčíslím označuje kalibr jsem ani netušil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 24 minutami, Jan_Jan_2006 napsal: Kalibr v PrimBibli uveden je. Vychází z typového označení hodinek. V tomto případě 66 344 3. Netuším, jak je Johny65 gramotný v hodinářské terminologii, proto jsem do závorky uvedl "polopatisticky" tuto informaci ke kalibru. Vidíš, jak pěkně Ti to jde - Kalibru rozumím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 23 minutami, orol napsal: Vidíš, jak pěkně Ti to jde - Kalibru rozumím. Jsem chtěl být světový... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 17 Report Share Posted January 17 No, a místo toho se Ti ten rádoby cizí termit vrátil jako buzerant ... Nebo tak nějak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 16 minutami, Bert napsal: No, a místo toho se Ti ten rádoby cizí termit vrátil jako buzerant ... Nebo tak nějak. Přesně tak nějak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 17 Report Share Posted January 17 před 2 hodinami, Bert napsal: No, a místo toho se Ti ten rádoby cizí termit vrátil jako buzerant ... Nebo tak nějak. Woé, tohle mi nedělej, jsem se docela nasmál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Netušíte, kolik stojí tyhle hodinky, je to alespoň 1000 Kč? Známý to podědil po otci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts