nickolas Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Tak tyhle mam taky na jedne z nejvyssich pricek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Tyhle... jsem divný? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Zlatý jsou krásný, ale modrý gemini miluju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Nejsi divný :-) jen Ti chybí ten kolotoč jak rád říkáš :-)))Sibiř : Taky dobrá kočkovina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Celkem mě překvapuje, jak často se tu objevujou Moony.Já to teda rozhodně nerozporuju, spíš naopak, ale nečekal jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Moony/Panerai ? Když jedny tak Panerai . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Já mám teď nějakou "nutně potřebuji Moser" vlnu. Takže něco takového jako je Venturer Small Seconds. Ty ciferníky jsou prostě pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Za me tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 ikdyž už delší dobu jsem OWG, tak kdyby dreamwatche, tak určitě s uchem a to buď nějakou klasiku s manuálem, keramiku nebo bronzo, pak už dlouhodobě Fifty Fathoms Bathyscaphe , konkrétně keramiky s modrým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jedny nejhezčí je těžko vybrat. Pro mě je asi nej trojka Moony, Rolex 14060m a PP Nautilus. Ale když bych musel jedny tak by to byly Moony. Ať už klasiku nebo nějakou provedenou limitku jako třeba tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 U mě se to dost mění, ale od SEWu to jsou modrý Polarisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Osobně jsem hezčí na ruce neměl. Tyto aspoň na zkoušku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 to mě zase fascinují tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jednoznačně tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 @Anela:souhlas - jedny z nejhezčích digitálek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Najkrajšie/tie na ktorých nenachádzam žiadnu dizajnovú chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Osobně jsem hezčí na ruce neměl. Tyto aspoň na zkoušku Sent from my iPhone using Tapatalktak nějak si představuju definitivní hodinky na důchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Za mne asi tohle. Znám to jen z internetu. Reverso bez enamelu jsem viděl a jsou to podle mne nejvíc nadčasové hodinky.Ciferník asi bílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A co třeba tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se