Přejít na obsah

Aké budú nové bondovky


palom

Doporučené příspěvky

Pár mých postřehů k těmto hodinkám, páč jsem nad nimi dost uvažoval, takže zde, co mi na nich vadí a co se mi líbí. Cena - je to prostě moc, fakt moc, navíc to nejsou ani limitky. Jsou z čistého titanu (grade 2), což znamená větší náchylnost k chytání vlásečnic a škrábanců, což samozřejmě může v kombinaci s šedým titanem do budoucna vypadat dobře (pokud to bude patina z nošení a ne totální jeba*nce, nicméně slitina titanu (grade 5) by mi prostě přišla vhodnější pro vyšší otěruvzdornost. Mají pevné dýnko, což je škoda, protože na tom jejich inhausovém coaxialu je prostě hodně, co ukázat. A teď plusy: Výrazně klenutý safír, Nayad lock, No date - takže parádně vybalancovyný cifr a o jednu komplikaci méně, celkové vzezření včetně té rozporuplné faux-patiny. Takže... kdybych nevěděl, co ještě tak chtít a nevěděl, co s prachama, rozhodně po nich sáhnu. Naštěstí tento problém nemám :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dneska jsem si je prohlédnul v Curychu a pořád jim nemůžu přijít na chuť. 
Nelíbil se mi v reálu odstín indexů, mohlo to dělat i špatné světlo, ale přišli mi takový vyblitý s šedým nádechem. A ten mesh k nim fakt nepasuju. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Se vším výše uvedeným souhlasím... a teď ještě k té ceně - jsem zvědav, co pokles hypu ohledně odložení premiéry nové bondovky a vlastně obecně, co talhle koronakrize udělá s hodinovým průmyslem. Celekem se očekává pokles v prodejích celosvětově až o 80% (!!!). Začíná se hodně spekulovat, visí spousta otazníků a netroufnu si odhadnout, jaký to může mít dopad pro nás hodinkomagory... (jasné je snad jen to, že Rolády si udrží cenu, ale možná se zkrátí waiting list :D , ale.to je na založení nového vlákna)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...